Konya'da 1650 kişiyi istihdam eden market 33. şubesini açtı

Konya'da 1650 kişiyi istihdam eden market 33. şubesini açtı

Konya'daki dev market zinciri 33. şubesini açtı ve yeni yatırım planını anlattı.

Konya’nın perakende sektöründeki lider markası Çelikkayalar, müşteri memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışı ile büyümesini sürdürüyor.

adsiz.jpg

Konya ekonomisinin yükselen değeri Çelikkayalar AVM'nin yeni yatırımı 33. şubesini Saray mağazası Akşemsettin Mahallesi Saray Caddesinde açıldı. Akşemsettin Mahallesi Saray Caddesi üzerinde hizmete giren ve 600 metrekarelik alanda 35 kişiye istihdam sağlayacak olan yeni şubenin açılışına AK Parti Konya Milletvekilleri Tahir Akyürek, Ziya Altunyaldız ve Mustafa Hakan Özer, İl Başkanı Hasan Angı, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, Milletvekili Konur Alp Koçak, İl Başkanı Remzi Karaarslan, MÜSİAD Konya Şube Başkanı Hilmi Kağnıcı, Konya iş ve sanayi temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

adsiz-001.jpg

1650 ÇALIŞANLA KONYA'YA HİZMET VERİYORUZ'

Yeni açtıkları Saray şubesiyle istihdam sayılarını 1650'ye çıkardıklarını söyleyen Çelikkayalar Alışveriş Merkezleri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kaya, "Çelikkayalar ailesi olarak bugün 33. şubemizin açılışını yapıyoruz. 1991 yılında çıktığımız bu yolda ilk hikayemiz pazarcılıktan başladı. Kadınlar Pazarında başladığımız ticaretimizde 2005 yılında organize perakendeciliğe adım attık. Barkodlu sistemli zincir mağaza altyapımızı o zaman kurduk. İlk mağazamız Kadınlar Pazarı civarında Cıvıloğlu iş merkezindeydi. Allah'ın izniyle şu an Konya'nın bütün bölgesinde 33 tane şubemiz, 1650 tane çalışanımızla Konya'da hizmet veriyoruz" dedi.

adsiz-002.jpg

KONYA İLE BÜYÜYOR KONYA'YA YATIRIM YAPIYORUZ

Konya ile büyüdüklerini ve yatıramlarını da Konlya'da yaptıklarını belirten Ali Kaya, "Çelikkayalar ailesi olarak bu şehirde kazanıyoruz, bu şehre yatırım yapıyoruz. Konya'da yaşamaktan, Konyalı olmaktan dolayı çok mutluyuz. Çalışma arkadaşlarıma, Çelikkayalar markamıza emek veren 1650 kişilik ailemize emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Çelikkayalar artık Konya'nın markası. Konya'nın bir değeri olduğu için sorumluluğumuz çok büyük. Aynı zamanda 300 adet çalıştığımız firma bulunuyor. Konya'daki üreticilere de destek sağlayan bir firmayız. Bundan mutluluk duyuyoruz. İnşallah Konyalı hemşerilerimizle birlikte Çelikkayalar'ı büyütmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

15 GÜN SONRA YENİ DİNLENME TESİSİ MÜJDESİ

Yatırlarına hızla devam ettiklerini ve yeni bir dinleame tesisi açacaklarını belirtenAli Kaya, "15 gün sonra Antalya Çevre Yolunda Çelikkayalar Dinlenme Tesisi'nin açılışını yapacağız. Orada BP markasıyla petrol istasyonumuz ve restoranımız ile marketimiz bulunuyor. Petrol sektöründe 4 istasyonla hizmet veriyoruz. Hizmet sektörü olduğumuz için büyümeye devam ediyoruz. İstanbul yolunda Kadınhanı çıkışında ve Karaman yolunda da dinlenme tesislerimiz bulunuyor. Şirket olarak istihdam anlamında da büyümeye devam ediyoruz. Mesut Kaya Ağabeyime, Muzaffer Kaya yeğenime de markamızın başarısındaki emekleri için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Çelikkayalar ailesinin Konya'ya ekonomisine önemli katkılar sağladğını belirten AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, "Çelikkayalar ailesini tebrik ediyorum. Konya'mıza güzel hizmetler yapıyorlar. Yerli bir firmamız olarak yüzümüzü ağartıyorlar. Konya'mızın gücü, yerli markaların güçlenmesinden kaynaklanır. Konya firmalarımızın, Konyalı iş adamlarımızın Konya'daki üretimden daha çok pay alması için belediyeler olarak, kurum ve kuruluşlar olarak özellikle dikkatli davranıyoruz. Konya dünden bugüne çok gelişme gösterdi. Bunun bir göstergesini de Çelikkayalar ailesi oluşturuyor" şeklirnde konuştu.

Programda AK Parti Konya Milletvekili Ziya AltunyaldızveMustafa Hakan Özer, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, Milletvekili Konur Alp Koçak, İl BaşkanıRemzi Karaarslan, MÜSİAD Konya Şube Başkanı Hilmi Kağnıcı, açzılışta ssöz alarak yeni yatarımın hayırlı olması temennisinde bulundular

SAİT ÇELİK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum