Konya'da 160 bin hediye dağıtılacak! Sadece bunu yaparsanız eve paket gelecek

Konya'da 160 bin hediye dağıtılacak! Sadece bunu yaparsanız eve paket gelecek

Konya Büyükşehir Belediyesi 160 bin hediye dağıtma kararı aldı. Söz konusu hediyeler sadece bunu yapanların evine paket olarak teslim edilecek.

Konya'da belediyeler dönem dönem vatandaşa hediyeler dağıtıyor. En çok çocuklara dağıtılan hediyeler ilgi görüyor. Karatay Belediyesi okula başlayan öğrencilere kırtasiye desteği sağlamıştı.

karatay-kirtasiye-1.jpg

Toplamda 10 bin öğrenciye dağıtılan okul çantası içerisindeki hediyeler çok ilgi çekti. Konya Büyükşehir Belediyesi de son birkaç yıldır düzenli olarak hediye dağıtıyor. Bu hediyelerden en dikkat çekici olanlar ise şivlilik ve ilk oruç hediyesi.

ilk-oruc-1.jpg

Konya Büyükşehir, ilk oruç hediyesi dağıtmak üzere ihaleye çıktı. Bu kapsamda 2024 yılında ilk kez oruç tutan çocuklara hediye gönderilecek.

KONYA BÜYÜKŞEHİR 40 BİN HEDİYE SETİ SATIN ALACAK

Çocuklarda ramazan bilinci oluşturmak ve ramazan ayının maneviyatını yaşatmak maksadıyla dağıtılacak hediyeler şimdiden heyecan oluşturdu. Konya Büyükşehir Belediyesi ihale kapsamında tam 40 bin hediye seti satın alacak.

ilk-oruc.jpg

Setin içerisinde çelik matara, ahşap puzzle, ilk okuma kitabı ve ham bez çanta yer alacak. Her sette 4 tane ürün yer alacak. 40 bin setteki toplam ürün adedi ise 160 bin adet olacak. İhale için son teklif verme günü ise 9 Ocak 2024 olarak açıklandı.

BAŞVURU DETAYLARI ŞUBAT'TA AÇIKLANACAK

Öte yandan hediye dağıtımına başlamadan önce bir başvuru süreci düzenlenecek. Bu sürecin detaylarının Şubat ayında açıklanması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum