Konya ve il dışından birçok firma bu mezata katılıyor

Konya ve il dışından birçok firma bu mezata katılıyor

Konya’da antika mezatlarına yeni bir soluk getiren Bitim Antik Oba yeni sezona Konya içinden ve Konya dışından çok sayıda firmanın katılımı ile ‘merhaba’ dedi.

Önceki akşam yeniden Kurşunlu Antika sahibi İsa Yılmaz’ın sunumu ile başlayan mezata Afyon, Antalya, Kütahya, Isparta, Karaman ve Konya’dan çok sayıda esnaf katıldı. İlk mezatın açılışı ise Konya’nın değerli sanatçıları Ramazan Küçükkoyuncu ve Adnan Demirci’nin konseri ile yapıldı. Yeni sezonda her çarşamba günü antika severler ile bir araya geleceklerini ifade eden Kurşunlu Antik Sahibi İsa Yılmaz, “Konya’da antika mezatları için böylesine güzel bir mekanı kazandıran Bitim Antik Oba sahibi Uğur Bitim’e tüm antika severler adına teşekkür ediyorum. Yeni sezonda her Çarşamba günü Konya içinden ve Konya dışından katılan firmaların ürünlerini antika severler ile buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

2-2.jpeg

Kütahya Antikacılar Derneği Başkanı Adem Akgün ise Konya’da olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Bizim amacımız antikaya gönül veren arkadaşlarımıza yeni ürünler getirerek onların bu alandaki ihtiyaçlarına cevap vermek. Bu gün bizlere kapısı açan Bitim Antik Oba sahibi Uğur Bitim’e, ürünlerimizi en iyi şekilde satışa sunan İsa Yılmaz ve katılan tüm antika severlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından mezata sunulan birbirinden güzel yüzlerce ürün serbest peyler ile satışa sunuldu. Mezatın sonunda ise Kütahya Antikacılar Dernek Başkanı Adem Akgün İsa Yılmaz’a bir plaket verdi.

HAMDİ BUĞUR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.