Konya sokaklarında dolaşan yelekli kişiler dikkat çekiyor

Konya sokaklarında dolaşan yelekli kişiler dikkat çekiyor

Konya siyasetinde farklı şeyler yaşanıyor. Bazı partiler değişik seçim stratejileriyle dikkat çekiyor. Kona sokaklarında dolaşan yelekli kişiler dikkat çekiyor.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Konya İl Başkanlığı ‘Mavi Yelekliler’ programı çalışmasını İlçe Başkanlığı ev sahipliğinde Akşehir’de, Pazar günü ise Zafer Meydanında gerçekleştirdi.

Programa İl Başkanı Dr. Seyit Karaca yanı sıra İl Başkan Yardımcıları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Karatay, Meram, Selçuklu, Ilgın, Yunak, Tuzlukçu ve Çeltik İlçe Başkanları ile ilçe yöneticileri katıldılar.

TÜM SORUNLAR KISA SÜREDE ÇÖZECEĞİZ

Akşehir’de başlayan programda teşkilat üyelerine katılımları için teşekkür eden Deva Partisi  Akşehir İlçe Başkanı Arif Durmuş, “DEVA’nın ülkemiz için olduğu kadar Akşehir için de öneminin farkındayız. İlk seçimde ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılı durumdan kurtulması için elimizden geleni yapacağız. Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan liderliğinde DEVA iktidarında tüm sorunların en kısa sürede çözümü için bizler buradayız. Mavi Yelekliler bu ülkenin sorunlarına çözüm bulacak ekiptir. İl Başkanımız Dr. Seyit Karaca nezdinde saha çalışmalarımıza destek olmak üzere ilçemize gelen tüm teşkilat mensuplarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.  

Akşehir İlçe Başkanlığı’na ev sahipliği için teşekkür eden DEVA Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca ise, “DEVA Partisinin yönetim anlayışını, parti programlarını ve Genel Başkanımız Sn. Ali Babacan’ın vizyonunu vatandaşlarımıza anlatmaya devam ediyoruz. Esnafımız başta olmak üzere tüm toplum kesimlerimizle buluşacağız. Seçimlere kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz. 31 ilçemizin tamamında Mavi Yelekliler sahada olacak. Çalışmalarımızın hayırlara vesîle olmasını diliyorum. Halkımıza iktidarın yanlışlarını anlatmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 

HABER MERKEZİ




 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.