Konya SMMMO üyeleri bayramlaştı

Konya SMMMO üyeleri bayramlaştı

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nda (SMMMO) Ramazan Bayramı tatilinin ardından bayramlaşma programı düzenlendi.

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nda (SMMMO) Ramazan Bayramı tatilinin ardından bayramlaşma programı düzenlendi. Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası üyeleri oda binasında bir araya gelerek bayramlaştı. Bayramlaşma programına CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş, Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici, MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, mali müşavirler ve muhasebeciler katıldı.

whatsapp-image-2024-04-17-at-10-06-11-1.jpeg

Konya SMMMO Başkanı Abdil Erdal, “Mutluluğun milletçe yaşandığı Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Ramazan Bayramı'nın başta meslektaşlarıma, ilimize, ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Filistinli kardeşlerimizin yaşadığı acı, dram hepimizi derinden üzüyor. İnşallah özgür Filistin kurulacak” dedi. Göreve geldikleri ilk günden itibaren hiç faaliyetlerine ara vermeden çalıştıklarını belirten Başkan Erdal, "Göreve geldiğimiz günden beri hem mesleğimiz için hem de odamız için yapılabilecek birçok projeyi masaya yatırdık” şeklinde konuştu. Erdal, şunları söyledi: “Bu duygu ve düşüncelerle manevi yönden birlikteliğimizin arttığı, her türlü kin ve nefretin bittiği en güzel vakitlerden biri olan Ramazan Bayramının ilimize, ülkemize ve bütün insanlığa barış ve mutluluk getirmesini dilerim.”

M. ALİ NURULLAHOĞULLARI

Kaynak:M. Ali Nurullahoğulları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.