Konya Selçuklu'da 10 bin lira maaşla iş imkanı

Konya Selçuklu'da 10 bin lira maaşla iş imkanı

Konya Selçuklu'da bir iş ilanı vatandaşın ilgisini çekiyor. Yaklaşık olarak 10 bin lira maaşı olan iş için başvurular devam ediyor.

Konya ili Selçuklu Belediye Başkanlığı bünyesine KPSS puanı ile 4 farklı kadro derecesinde kadın/erkek memur alımı gerçekleştirecek.

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS), Lisans eğitim programı sonuçları açıklanmasının ardından kamu kurum ve kuruluşları başta olmak üzere belediyelerde boş kadroya açıktan atama yoluyla memur alımı yapacak.

Konya İli Selçuklu Belediye Başkanlığından:

İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI

Konya ili Selçuklu Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’na tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadroya açıktan atama yoluyla memur alınacaktır. 

Konya Selçuklu Belediyesi, 4 farklı kadro kademesine 10 memur alımı yapacak. Araştırmalara göre belediye bünyesinde yeni işe başlayan memurlara en az 10 bin TL maaş verildiği öğrenildi. Tahminler üzerine yeni başlayacak memurlara 10 bin TL maaş verileceği söyleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum