Konya şehir merkezindeki un fabrikaları taşınacak mı? Trafiği tehlikeye atıyorlar

Konya şehir merkezindeki un fabrikaları taşınacak mı? Trafiği tehlikeye atıyorlar

Tarımsal üretimin başkenti olan Konya'da birçok un fabrikası hizmet veriyor. Bu fabrikaların büyük çoğunluğu Ankara Caddesi üzerinde yer alıyor. Söz konusu fabrikalar taşınacak mı?

Tarımsal üretimin başkenti olan Konya'da birçok un fabrikası hizmet veriyor. Bu fabrikaların büyük çoğunluğu Ankara Caddesi üzerinde yer alıyor. Fabrikalara giren çıkan kamyon sayısının fazla olması da beraberinde bazı sorunları getiriyor.

adsiz.jpg

Zaman zaman trafikte aksamalar meydana gelirken, kamyonların sayıca bölgede fazla olması ise kazalara davetiye çıkarıyor. Özellikle sabah ve akşam iş çıkışı saatlerinde fabrikalara giriş ve çıkış sağlayan onlarca kamyon trafiği kilitleme noktasına getiriyor.

fprabjlx0aaipah.jpg

Fabrikalardan aniden araçların önüne çıkan kamyonlar, ölümlü ve yaralanmalı kazalara yol açabiliyor. Birçok sürücü başta olmak üzere çoğu Konyalı, fabrikaların Ankara Caddesi üzerinden başka bir yere taşınmasını talep ediyor. Konyalılar sadece trafik yönünden değil, bu fabrikaların şehir merkezinde kalmasıyla birlikte havayı aşırı kirlettiğini de düşünüyor.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum