Konya Şehir Hastanesi'ndeki ağaçlar kurudu

Konya Şehir Hastanesi'ndeki ağaçlar kurudu

Konya Şehir Hastanesi çevresine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı doğrultusunda saksıları ile birlikte çok yakın aralıklarla dikilen çam ağaçları teker teker kurudu. Ağaçların, susuzluk ve bakımsızlıktan devrildiği görüldü.

Konya Şehir Hastanesi etrafına dikilen ağaçlar, bakımsızlıktan kurudu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hastane açılışında verdiği talimatlar sonrası dikilen ağaçların susuzluk ve bakımsızlıktan devrildiği gözlemlendi. Ağaçların neden susuz bırakıldığı ise merak konusu oldu.

NE OLMUŞTU?

Konya Şehir Hastanesinin açılış töreninde hastane çevresinin ağaçtan yoksun olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmalarının gerekliliğine vurgu yapmıştı. Bunun üzerine yüklenici firma, hastane çevresini ağaçlandırma adına çalışmalara başladı. Fakat gerek yanlış dikimden dolayı gerekse de bakımsızlıktan dolayı dikilen çam ağaçlarının tek tek kuruyarak yere düştüğü fotoğraflara yansıdı. Onlarca ağacın kuruması tepkilere neden oldu.

3-1-1200x800.jpg

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇILIŞTA NE DEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ise açılış törenindeki ifadeleri şu şekilde: “Burada özellikle yüklenici firmaya bir ricamı hatırlatmak istiyorum. Bütün çevre ve peyzaj çalışmalarında eksiğimiz var. Bunu gidermemiz lazım. Bu kadar muhteşem bir eserin çevresinde peyzajın ve çevre düzenlemesinin eksik olmaması lazım. Rakam çok ciddi bir rakam. Böyle bir dev yatırımın bu tür eksiklerinin de olmaması gerekir. İnşallah Konya’ya bir sonraki gelişte etrafın gayet güzel çamlarla, yeşilliklerle donatılmış olduğunu da görürüz. Buraya gelen hasta kardeşlerim o yeşillikler içinde bir başka can bulacak.”

EYYÜB KARAKUZU

3-2-1200x800.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum