Konya sanayisinin güçlenmesi gerekir

Konya sanayisinin güçlenmesi gerekir

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karatay Belediye Başkan Adayı İlyas Kiraz, 7 Şubatta yapılan kongrede MÜSİAD Konya Şube Başkanlığına seçilen Aslan Korkmazı ziyaret etti.

MHP Karatay Belediye Başkan Adayı İlyas Kiraz, ziyarette yaptığı konuşmasında “Konya sanayicilerinin güçlenmesi ile Konya ve ülke ekonomisine katkısının arttığı da bir gerçektir. Özellikle sanayi sitelerinin alt yapı sorunlarına akılcı ve kalıcı çözümler bulacağız. Bunu yaparken de sanayicilerimizle iş adamlarımızla bir araya gelerek ortak kararlar alacağız. Sanayicilerin sorunlarını sanayicilerden ve onların sivil toplum kuruluşlarından dinleyeceğiz ve çözümleri konusunda birlikte hareket edeceğiz. Belediye Başkanı seçilmemiz halinde Konya’yı marka şehir haline getirecek her türlü çalışmayı destekleyeceğiz” diye konuştu.

MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz ise “MHP Karatay ilçe Belediye Başkan Adayı İlyas Kiraz ve ekibinin yapmış olduğu bu nezaket ziyaretinden dolayı memnun kaldıklarını belirterek 29 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde başarılar diledi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.