Konya Ovası Kartal Yuvası 

Konya Ovası Kartal Yuvası 

Bu sezon kulüp başarılarına Şampiyonlar Ligi apoletini eklemek isteyen Konyaspor  iç sahadaki performansı ile dikkat çekiyor. Yeşil-beyazlı ekip evindeki başarısı ile bu alanda Süper Lig’in zirvesinde yer alıyor.

İttifak Holding Konyaspor, bu sezon iç sahada tarihinin en başarılı performanslarından birini sergiliyor.

33.haftası geride kalan Süper Lig’de 61 puanı hanesine yazdıran ve3. Sırada yer alan Anadolu Kartalı evinde gösterdiği performansla taraftarını memnun etti. Son olarak evinde Gaziantep Futbol Kulübü’nü 4-1 gibi farklı bir skorla yenen Konyaspor iç saha performansı ile ligin zirvesine yerleşti. 

Süper Lig’de kendi sahasında 17 maça çıkan İttifak Holding Konyaspor, bu maçlardan sadece bir tanesini kaybetti. Söz konusu 17 maçta 12 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 beraberlik alan Yeşil-Beyazlı ekip, hanesine 40 puanı yazdırmayı başarırken, bu alanda da ligin iç sahada en çok puan toplayan takımı oldu. Bu maçlarda rakip filelere 32 gol bırakan Anadolu Kartalı, buna karşılık kalesinde 12 gol gördü. Sadece Sivasspor’a sahasında 1-0’lık sonuçla mağlup olan temsilciniz gösterdiği performansla tarihinin en iyi saha performansını sergiledi.

 Fenerbahçe ile arasında  1 puanlık bir farkı bulunan Konyaspor, bu farkı kapatarak sezonu 2. sırada tamamlamak ve Şampiyonlar Ligi öne eleme maçlarında oynama hakkı elde etmek istiyor.

SPOR SERVİSİ 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.