Konya Otomotiv sektörünün büyüyen ismi: Kampüs Otomotiv

Konya Otomotiv sektörünün büyüyen ismi: Kampüs Otomotiv

10 Yılı aşkın süredir otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Kampüs Otomotiv, bu süreçte müşteri memnuniyetini baz alarak satış hizmetinin yanı sıra bayisi olduğu markaların yedek parça, garanti ve satış sonrası tüm hizmetlerini hızlı ve güvenli bir şekild

İsotlar A.Ş.’nin distribütörlüğünü yapmakta olduğu Tata markasının Konya bayiliğini yürüten Kampüs Otomotiv, Tata markasının Türkiye toplam satış adetlerinin yüzde 12’sini temsil ederek büyük bir başarıya imza atmış.

İlerleyen süreçte Volvo markasını Ford’dan 1.8 milyar dolara satın alan Geely markasının Türkiye distribitörü Anadolu Araçlar Tic. A.Ş, Kampüs Otomotiv’in Tata satışlarındaki başarısına kayıtsız kalmamış ve Konya bayiliği tercihi Kampüs Otomotiv’den yana olmuş.

Geçtiğimiz yıldan bu yana Geely bayisi olarak faaliyet gösteren Kampüs Otomotiv, Geely Türkiye satış ortalamasının yüzde 25’ini gerçekleştirerek başarılarına bir yenisini daha eklemiş.

Gün geçtikçe büyüyen Kampüs Otomotiv 2012 yılında Suzuki ve Faw bayiliğini bünyesine ekleyerek Konya’da otomotiv sektöründe 1 numara olmayı hedefliyor.

 Müşterilerine daha şık ve kaliteli bir ortamda hizmet sunan Kampüs Otomotiv 1600 m2 kapalı alana sahip 3 katlı plazasında, bünyesindeki bütün markaların teşhirini tek çatı altında konforla gerçekleştiriyor. Aynı plazada hizmet veren servis, yedek parça departmanı Kampüs Otomotiv  müşterilerine ekstra kolaylık ve zamandan tasarruf sağlarken kaliteli ve güvenli hizmet anlayışıyla yola çıkan Kampüs Otomotiv, müşteri memnuniyeti ve sektöre yön verme konusunda daha da ileriye gitmeyi hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.