Konya merkezli şirket ter kokusunu yok eden ürün icat etti! Dünya peşinde

Konya merkezli şirket ter kokusunu yok eden ürün icat etti! Dünya peşinde

Konya merkezli şirketin ürettiği ürün ter kokusunu yok ettiği için dünyadan sipariş yağıyor.

Konya merkezli hijyenik mamul grubunda faaliyet gösteren firmanın geliştirdiği terin görünmesini ve kokusunu engelleyen koltuk altı ped, Avrupa ülkelerinden talep görüyor.

Konya merkezli şirket, Karaman'daki fabrikada temizlik malzemeleri, bebek ve hasta bezi başta olmak üzere kadın pedi, ıslak mendil ve diğer temizlik grubunda 23 yıldır üretim yapıyor.

adsiz-003.jpg

Avrupa, Afrika ve Asya ülkelerindeki pazarlarda etkinliğini sürdüren firma, AR-GE ve inovasyon çalışmalarına bütçe ayırıyor.

Firmanın mühendislerince geliştirilen ve "Kolped" adı verilen ped de koltuk altı terlemede koku ve kötü görüntünün önüne geçiyor.

- Firmanın 40 ülkeye ihracatı var

Şirketin yönetim kurulu başkanı Fehmi Özbey, AA muhabirine, dış pazarda etkinliği sürdürmek ve ülkenin ihracattaki payına katkı sağlamak için yeniliklere önem verdiklerini söyledi.

adsiz-004.jpg

Kendilerini geliştirmek için sürekli AR-GE çalışmaları yaptıklarını anlatan Özbey, "40 ülkeye ihracatımız var. Modern dünyanın akıncıları konumundayız. Hemen her ülkeye giriyoruz." diye konuştu.

- Kolped'e Avrupa ve Afrika ülkelerinden yoğun talep geliyor

Özbey, ihracatta en fazla talebin çocuk bezine olduğunu belirterek, "Kolpet, koltuk altı pedidir. Pedi, çamaşıra yapıştırıyorsunuz. Koltuk altındaki teri direkt emiyor. Terin dışarıdan görünmesini ve kokuyu engelliyor. İnsanlar çok memnun. Özellikle Avrupa'ya çok fazla gitmeye başladı. Afrika ve bazı gelişmiş ülkelerde beklediğimizin üzerinde satışlar yapıyoruz." ifadesini kullandı.

adsiz-005.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum