Konya merkezdeki meşhur petrol istasyonu kapatıldı!

Konya merkezdeki meşhur petrol istasyonu kapatıldı!
Konya’da ilk istasyonunu 1997 yılında açan Nadir Avcan’ın Nalçacı istasyonu kapandı. Konyalılar istasyonun neden kapatıldığını merak ederken, konunun ayrıntılarına Merhaba Gazetesi ulaştı.

Konya’nın yerel markası Nadir Avcan birçok şubesiyle hizmet vermeye devam ediyor. Konya’nın yerelde en güçlü akaryakıt firması olan Avcan’ın en eski istasyonlarından birisi ise Nalçacı’da yer alıyor. 1 hafta önce bu işletme kapatıldı.

adsiz.webp

Akaryakıt almak için Nadir Avcan Nalçacı istasyonuna giden vatandaşlar, istasyonun kapandığını görünce şoke oldu. 1 hafta önce boşaltılan işletmede Nadir Avcan’ın kiracı, mülk sahibinin ise Petrol Ofisi olduğu öğrenildi. Bundan böyle kapatılan Nadir Avcan Nalçacı istasyonunda Petrol Ofisi hizmet verecek.

Kaynak:Mustafa Ünüvar (ESKİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum