Konya merkezde yaşayanlara müstakil ev müjdesi! 500 bin liraya satılacak

Konya merkezde yaşayanlara müstakil ev müjdesi! 500 bin liraya satılacak

Türkiye'de müstakil ev sahibi olmanın hayalini kuran milyonlarca vatandaş var. Konya merkezde yaşayanlara müstakil ev müjdesi verildi. Sadece 500 bin liraya satışa sunulan gayrimenkullere yoğun ilgi bekleniyor.

Türkiye genelinde yaşayan milyonlarca insanın hedefi ilk etapta kiradan kurtulup ev sahibi olabilmek. Son yıllarda bu durum biraz zorlaştı. Konya'da en ucuz ev kirası 10 bin liraya yükseldi. Ev sahibi olmak isteyen vatandaş ise 2 milyon lira gibi bir miktarı ödemek zorunda kalıyor. Bu yüzden milyonlarca insanın öncelikli tercihi TOKİ projeleri oluyor. Kira öder gibi ev sahibi olma imkanı sunan TOKİ'ye ilgi yoğun.

ev-4444.jpg

KONYA'DA MÜSTAKİL EVLERE OLAN TALEP ARTTI

Ülkede daire satın alanlar ise müstakil ev alabilmenin hayalini kuruyor. Pandemi döneminde sokağa çıkma yasaklarıyla birlikte müstakil eve rağbet arttı. Talep olduğu için evlerin fiyatı da zirveyi gördü. Kent merkezinde en ucuz müstakil evin fiyatı 4 milyon liradan başlıyor. Bütçesi kısıtlı olanlar ise daha uygun fiyata müstakil ev arıyor.

mustakil-ev.jpg

500 BİN LİRAYA 800 METREKARE ARSALAR SATILACAK

Son olarak Konya'da Selçuklu Belediyesi müstakil ev sahibi olmak isteyenler için müjdeli haberi paylaştı. Proje kapsamında konut imarlı arsalar çok uygun fiyata satışa sunuldu. 800 metrekare arsaların fiyatı bu kapsamda 500 bin lira olarak belirlendi.

tatkoy.jpg

Konya merkeze çok yakın olan Tatköy mahallesindeki bu arsalara yoğun ilgi gösterilmesi bekleniyor. Bunun dışında bir de Sarayköy mahallesinde konut imarlı arsalar satışa sunuldu. 500 metrekare arsaların fiyatı 750 bin lira olarak belirlendi. Arsaların satışı ihale ile gerçekleştirilecek. Satın alanlar ise 6 taksitle ödeyebilecek.

İşte satışa sunulan arsaların tam listesi:

satis-1.png

satis-2.png

Kaynak:Haber Merkezi