Konya merkezde 4 bin TL'ye kiralık daire! Misafir getirmek yasak

Konya merkezde 4 bin TL'ye kiralık daire! Misafir getirmek yasak

Konya merkezde 4 bin TL'ye kiralık daire ilanı büyük ilgi gördü. Zafer'deki kiralık daire için belli şartlar ilanda yer aldı. Ev sahibi, daireye misafir getirmenin yasak olduğunu ilanda belirtti.

Konya merkezde 4 bin TL'ye kiralık daire ilanı büyük ilgi gördü. Zafer'deki kiralık daire için belli şartlar ilanda yer aldı. Net 15 metrekarelik evin yaşının 21-25 arasında olduğu belirtildi. 3 katlı apartmanda kiralık dairenin ikinci katta yer aldığı yazıldı. Kiralık dairenin ısınmasının merkezi sistem olduğu söylendi. Binada asansör bulunmazken, dairenin de eşyalı olduğu aktarıldı. Mal sahibi, daireyi kiralamak için belli şartlarının olduğunu ilana yazdı.

euiuei-1.png

Dairede sadece 25-45 yaş arasındaki çalışanların kalabileceği belirtildi. Bütün fatura giderlerinin kiranın içine dahil olduğu ifade edildi. İlanda ayrıca şu bilgiler yer aldı: “Oda kişiye özel. Led TV var. Mini buzdolabı, yatak baza, elbise dolabı, komodin ve çalışma masası vardır. Wi-fi sınırsızdır. 7/24 sıcak su vardır. Mutfak ve çamaşır makinesi vardır. Günlük değildir. Uzun süreli kalacaklar içindir. Dışarıdan misafir getirmek yasaktır. Wc, banyo ve mutfak ortak kullanımdır. Randevu almadan gelmeyiniz.” Dairenin ayrıca çalışanlara verileceği ve lüks eşyalı apart oda olduğu vurgusu da yapıldı.

MESUT TURAN

Kaynak:Mesut Turan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.