Konya firması çalışanlarını enflasyona ezdirmedi: Maaşlara ekstra zam yapıldı

Konya firması çalışanlarını enflasyona ezdirmedi: Maaşlara ekstra zam yapıldı

2006 yılında Konya'da kurulan Retay Silah; yivli silahlar, yivli tabancalar, av tüfekleri havalı tüfek, kurusıkı ve spor silahları alanında yurt içi ve yurtdışı pazarında faaliyet göstermeye devam ediyor.

2006 yılında Konya'da kurulan Retay Silah; yivli tabanca av tüfekleri havalı tüfek, kurusıkı ve spor silahları alanında yurt içi ve yurtdışı pazarında faaliyet göstermeye devam ediyor. Retay Silah, Konya’nın gözde firmaları arasında yer alıyor

Modern güncellenmiş teknolojik makineler, teknikler, kaliteli yetişmiş deneyimli kadro ve doğru malzemelerle dünya çapında dört kıtada talep ve ihtiyaçlara uygun olarak üretim gerçekleştiren Retay Silah, çalışanlarına en üst düzey şekilde hizmet sunmaya devam ediyor. Konya'nın sayılı firmaları arasında yer alan Retay Silah, çalışanlarına da katkı sunmayı sürdürüyor. Firma, almış olduğu karar ile birlikte vasıflı, vasıfsız tüm çalışanlarına asgari ücretin üzerinde maaş ödemeye başladı. Firma sahibi Hasan Kepez, “Uzun yılardır ekip arkadaşlarımız ile birlikte çalışıyoruz. Firmamızın bugün bu denli büyümesinde dünyanın birçok noktasına ürün ihraç edebiliyorsak bunu ekip çalışması sayesinde başardık. Son zamlarda enflasyon ve yaşanan hayat pahalılığının ardından tüm çalışanlarımıza asgari ücret üzerinde ödeme yapmaya karar verdik” diye konuştu.

adsiz-003.jpg

EKİP ARKADAŞLARIMIZLA HER ZAMAN İSTİŞARE HALİNDEYİZ

Birçok konuda değişlik ve yeniliğe açık bir şekilde çalıştığını belirten firma sahibi Hasan Kepez, “ Ekip arkadaşlarımız ile birlikte devamlı iletişim halindeyiz. Daha iyisini yapabilmek çalışanlarımızın memnun edecek şekilde kararlar almaya gayret ediyoruz. Çalışanlarımıza ödeyeceğimiz ücretini artırma konusu uzun zamandır aklımızdaydı bu konu üzerinde ilgi birimlerimizle toplantılar düzenledik çalışanlarımızın isteklerini dinledik ve netice itibari ile böyle bir karar aldık. Yaptığımız iş bir takım oyunu herkes kendi üzerini düşün vazifeyi en iyi şekelde yaparsa hem işlerimiz daha kolay ve daha hızlı ilerleyecektir ekip arkadaşlarımız rahat çalışmaları için bizlerde elimizden geleni yapmaya çalışacağız inşallah çalışanlarımızla beraber uzun yıllar ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

adsiz-004.jpg

KONYA’DA ÖRNEK OLMAK İSTEDİK

Retay silah olarak almış olduğu yenilikçi kararlar ile Konya’ya örnek olmak istediklerini belirten İnsan Kaynakları Müdürü Aslıhan Erdem, “Retay silah ekibi olarak her zaman yenilikçi bir tavır içinde işimizde en iyi olmak için gayret ediyoruz. İnsan kaynakları olarak çalışmalarımız ile sürekli iletişim halindeyiz. Firmamız almış olduğu karar ile birlikte vasıflı vasıfsız tüm çalışanlarımıza asgari ücretin üzerinde ödeme yapma kararı aldık.

adsiz-005.jpg

Büyük firmalarda şirket politikanızı tanıyan sizin istediklerinize cevap veren çalışanlar ile çalışmak istersiniz Retay silah olarak tüm çalışmalarımız uzun yıllardır bu çatı altında çalışmakta bu ekibi korumak, artan enflasyon karşısında çalışmalarımızı korumak adına böyle bir karar aldık. Retay silah olarak her zaman yeniliklerin takipçisi olduk ve çalışmalarımızı bu minvalde gerçekleştirdik. Bugün Retay silah olarak başarımızın sırrı buradan geliyor ekip arkadaşlarımızla sürekli istişare içinde olmamız yeniliklere açık olmamız biz çalışma noktasında tercih edilen bir firma haline getiriyor. Retay silah olarak uzun yıllar aynı misyon ve vizyon ile çalışarak ülkemiz için üretmeye ülkemiz için istihdam etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı

SAİT ÇELİK

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
22 Yorum