Konya Emniyet Müdürlüğü iftarda buluşturdu

Konya Emniyet Müdürlüğü iftarda buluşturdu

Konya İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut, Konya Emniyet Teşkilatı Emeklileri ve Üyeleri ile Halk Birlikteliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü Derneği (POLEM) Dernek Üyeleri - Emekli Meslektaşları onuruna Konya Polis Evi'nde iftar yemeği verdi.

350 emekli polisin yer aldığı iftar yemeğine Muharip Gazileri Dernek Başkanı Mustafa Buğur ve Konya Şehit Aileleri Derneği Başkanı Recep Pekdemir de katıldı.

whatsapp-image-2024-03-29-at-11-29-33-2.jpeg
İftar programında konuşan İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut, “Rabbim bu birlikteliğimizi, sağlık ve huzurumuzu bozdurmasın. Rengini aziz şehitlerimizden alan bayrağımızı dalgalandırmak için sizin bıraktığınız görevi devir alan bizler görevi layıkıyla yaptığımızdan emin olmanızı isterim” dedi.

whatsapp-image-2024-03-29-at-11-29-34.jpeg
Kamu Yararına Çalışan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Konya Şube Başkanı sefer Atçeken ise “Emekli olduktan sonra birlik ve beraberliğimizi sağlayan güçlü sivil toplum kuruluşu olma yolunda ilerleyen dernek çatısı altında ailemiz büyüyor. Emekli olduktan sonra anıların tazeleneceği, acıların paylaştıkça azalacağı, mutlulukların da paylaştıkça artacağı bilinci ile POLEM ailesi meslektaşlarımızın ikinci adresidir” ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2024-03-29-at-11-29-34-1-001.jpeg
HAMDİ BUĞUR

Kaynak:HAMDİ BUĞUR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.