Konya Cihanbeyli'de DEAŞ’e polis baskını

Konya Cihanbeyli'de DEAŞ’e polis baskını

Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde vatandaşlara adres soran bir şahsın şüpheli tavırlar sergilemesi üzerine vatandaşlar tarafından 112’ye ihbarda bulunuldu. İ

Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde vatandaşlara adres soran bir şahsın şüpheli tavırlar sergilemesi üzerine vatandaşlar tarafından 112’ye ihbarda bulunuldu. İhbarı değerlendiren polis ekiplerinin çalışmaları sonucu şüphelinin daha önce "DEAŞ Terör Örgütü"ne üye olmaktan cezaevine girdiği anlaşılırken yapılan fiziki takip sonucu şüpheli ile birlikte 4 örgüt üyesi daha yakalanarak gözaltına alındı.

Cihanbeyli ilçesinde otogar istikametinde sırt çantası ile yürüyerek vatandaşa elindeki adresi soran bir şahıs, vatandaşın şüphesi üzerine 112'e ihbarda bulunması neticesinde Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince takibe alındı.

TEM ekiplerince yürütülen çalışmalarda şahsın şehir dışından geldiği ve aradığı adreste ikamet eden şahısların da daha önce DEAŞ Terör Örgütüne üye olmaktan hüküm giydiği ve cezaevine girdiği anlaşıldı. 

Belirlenen adrese operasyon için düğmeye basan TEM ekipleri toplantı halinde bulunan 5 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüpheliler TEM Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.