Konya'da mikro fotoğraf sergisi açıldı

Konya'da mikro fotoğraf sergisi açıldı

Konya Numune Hastanesi 1-7 Nisan ulusal kanser haftası dolayısıyla ‘Teşhisten sanata patolojinin büyülü dünyası’ adlı mikro fotoğraf sergisi açtı. Serginin tüm gelirleri de deprem bölgelerine gönderilecek

Konya Numune Hastanesi 1-7 Nisan ulusal kanser haftası dolayısıyla örnek bir farkındalık çalışması ortaya koydu. Tıbbi Patoloji Uzmanı Dr. Aysuhan Okay tarafından hazırlanan ve 65 fotoğraftan oluşan ‘Teşhisten sanata patolojinin büyülü dünyası’ adlı mikro fotoğraf sergisi 7 gün boyunca ziyaretçilerini beğenesine sunuldu.

img-5690-1200x800.jpg

Sanatseverler tarafından oldukça beğenilen sergide 20 fotoğraf satışı gerçekleştirilirdi. Serginin tam gelirleri deprem bölgesine bağışlanacak.

img-5688-1200x800.jpg

MESLEKİ BİRİKİMİMİ FOTOĞRAFLARA YANSITMAK İSTEDİM

6 yıldır Konya Numune Hastanesi’nde çalıştığını ve Kanser haftası dolayısı ile bir farkındalık çalışması ortaya koymak için bu çalışmayı gerçekleştirdiğini belirten Tıbbi Patoloji Uzmanı Dr. Aysuhan Okay, “Her yıl 1-7 Nisan ulusal olarak anılıyor. Sergiyi özellikle bu hafta içerisinde açarak bu konu özelinde bir farkındalık ortaya koymaya çalıştım. Sergiyi açarken mesleki birikimimi fotoğraflara yansıtmak istedim.

img-5681-1200x800.jpg

Fotoğraflarda ki materyallerim mesleğimin doku örnekleri, cep telefonu kamerası ve hayallerimi mesleki birikimimle birleştirerek bunu fotoğraflarıma yansıttım” dedi.

SAİT ÇELİK

img-5697-1200x800.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.