Konya belediyesi filosuna 94 yeni araç kattı

Konya belediyesi filosuna 94 yeni araç kattı

Selçuklu Belediyesi ilçe sakinlerine daha kaliteli hizmet vermek amacıyla araç filosunu genişletti. Muhtelif amaçlarda kullanılacak olan 94 araç törenle göreve başladı. 

Selçuklu Belediyesi Uluslararası Kapalı Spor Salonu ve Konyaspor stadının bulunduğu otopark alanında gerçekleşen araç tanıtım törenine, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Selçuklu Kaymakamı Eflatun Can Tortop, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, MHP Selçuklu İlçe Başkanı Kemal Dığrak, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürleri katıldı. 

ARAÇ SAYISI 346’YA YÜKSELDİ

Belediyeciliğin gönül işi, aşk işi olduğunu ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı,“ Bizler de gönül belediyeciliği ilkesiyle çıktığımız bu yolda 700 bine yakın hemşehrimize hizmet verebilmek için gece gündüz demeden, bahanelere sığınmadan, yılmadan ve yorulmadan işimizi aşkla yapıyoruz. Selçuklumuza ve Konyamıza hizmette, durmak yok yola devam diyoruz. Tabi bu hizmetlerimizi en iyi ve en hızlı şekilde yerine getirebilmek için araç filomuzu da sürekli güçlendirmemiz, en son teknoloji ekipmanlara sahip olmamız gerekiyor. Bu doğrultuda 17 adedi iş makinesi olmak üzere toplam 94 aracı belediyemizin bünyesine kazandırdık. Yeni araçlarımızla birlikte belediyemizin sahip olduğu araç sayısı 346’ya yükselmiş oldu. Ben alımını gerçekleştirdiğimiz 94 aracımızın belediyemize ve Selçuklumuza hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Rabbim bu araçlarımızla birlikte Selçuklumuza ve hemşehrilerimize en güzel projeleri, en güzel hizmetleri gerçekleştirmeyi bizlere nasip etsin inşallah.” dedi.

Daha sonra MHP Selçuklu İlçe Başkanı Kemal Dığrak, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Selçuklu Kaymakamı Eflatun Can Tortop, konuşmalar yaptı. 

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.