Konya alarmda! Fırtına büyük hasara yol açtı!

Konya alarmda! Fırtına büyük hasara yol açtı!
Konya merkez ve ilçelerinde fırtına nedeniyle hasar oluştu. Saatte 90 kilometre hıza ulaşan fırtına ağaçları devirdi, elektrik tesisatlarına zarar verdi.

Konya ve ilçelerinde şiddetli fırtına etkili oluyor. Kadınhanı ilçesinde ağaçlar ve direkler devrilirken, bir evin çatısı park halindeki iki aracın üzerine düştü. Olayda can kaybı yaşanmadı.

whatsapp-image-2026-01-08-at-16-10-43-1-001.jpeg

Konya'da Nene Natun Parkında rüzgar nedeniyle kökünden sökülüp devrilen ağaç vatandaşları korkuttu. Şiddetli rüzgarın bir anda çıkması paniğe neden oldu. İnsanların devamlı yürüyüş yapmak amacıyla kullandığı parkta devrilen ağaç yürüyüş yolunun tam üzerine düştü. Olayda yaralanan olmadı.

1-10.jpg

Konya'da fırtınanın hızı saatte 90 kilometreye ulaştı.

Seydişehir Belediyesi ekipleri şiddetli fırtına nedeniyle oluşan olumsuzluklara karşı sahada çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Seydişehir ilçesinde etkili olan şiddetli fırtına, ilçe genelinde hayatı olumsuz etkiledi. Fırtına nedeniyle okullar tatil edilirken birçok noktada maddi hasar meydana geldi.

1-8.jpg

Şiddetli rüzgarın etkisiyle çok sayıda ağaç devrilirken fırtına nedeniyle elektrik direklerinin de zarar gördüğü öğrenildi.

Kaynak:Mesut Turan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum