Konuk ve Şeker mazbatalarını aldı

Konuk ve Şeker mazbatalarını aldı

7 Haziran Genel Seçimlerinde Ak Parti listesinden seçimlere katılarak Karaman’dan yeni dönemde TBMM'ye gitmeye hak kazanan iki milletvekili Recep Konuk ve Recep Şeker mazbatalarını aldı.

Adliye Binasında düzenlenen mazbata töreninde AK Parti Karaman İl Başkan Vekili ve Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Ahmet Osman Aydın, Ak Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Ahmet Akca, Ak Parti Karaman İl Kadın Kolları Başkan Vekili Emine Dudu, İl Gençlik Kolları Başkan Vekili Harun Cengiz, Karaman Belediye Başkan Vekili Turgay Baş, İl Genel Meclisi Başkan Vekili Mehmet Yakarşimşek, ve partililer de hazır bulundu.  Mazbatasını aldıktan sonra kısa bir açıklama yapan Ak Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk, ülke genelinde demokratik bir ortamda ve sandıkta millet iradesinin tesisine zeval vermeyecek bir ortamda seçimlerin tamamlanmış olmasının memnuniyet verici olduğunu belirterek, artık hizmet etme zamanı, hiç vakit kaybetmeden Ülkemiz ve Karamanımız için çalışma zamanı dedi.

Konuk açıklamasında; “Ülkemiz önemli bir seçim sürecini geride bıraktı. Bu sürecin sonunda milletimiz tercihini yaptı ve Karaman’da emaneti Ak Parti’ye ve bizlere teslim etti. Bizler bu emanetin üzerimize yüklediği sorumluluğu yerine getirebilmek adına Ülkemiz ve Karamanımız için gece gündüz demeden çalışacağız. Bu süreçte bizlere destek olan başta parti teşkilatlarımız ve hemşehrilerimiz olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum. Kimseyi ayırmadan toplumun her kesimine kapımız da gönlümüz de açık olacak, Karaman’ımıza ve memleketimize hizmet ortak paydasında hareket edeceğiz. Herkesin derdiyle dertlenecek sevincine ortak olacağız. Karaman’ımızı kalkındırmak ve dünyada adından söz ettirir hale getirmek için hep birlikte çalışacağız, herkesin katkısını alacağız, herkesle el ve gönül birliği yapacağız” dedi. 

Bütün sorunların çözümünün millette olduğunu ifade eden Recep Konuk, “Bizler seçim sürecinde milletin hizmetkârlığına talip olduğumuzu ifade ettik ve Karamanlı hemşehrilerimiz de bu hizmetkârlığa bizleri uygun gördü. Hizmetkârlığa soyunmayan hizmet üretemez. Bütün meselelerin çözümü millettedir, siyaset milletin dertlerinin, meselelerinin çözümü için yapılır. Biz milletle ve millet için siyaset diyen bir siyasi geleneğin bayraktarlarıyız. Bizim Karaman’daki yaklaşımımız da Karaman için tüm Karaman ile birliktedir.  Bu yaklaşımdan asla sapmadan Karaman’ın tüm birikimine sahip çıkarak Ülkemiz ve Karamanımızı her alanda en üst seviyeye taşımak için çaba sarf edeceğiz. Seçim sonuçlarına takılıp kalmadan en kısa sürede ülkemizi rahatlatacak bir hükümetin kurulması temennisiyle mazeret üretmeden çalışmalarımıza başlayacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.