Konuk seçim çalışmalarına sürdürüyor

Konuk seçim çalışmalarına sürdürüyor

7 Haziran Genel Seçimlerine sayılı günler kala adaylarda çalışmalarına hız verdi. Ak Parti Karaman Milletvekili adayları Recep Konuk ve Recep Şeker’de Kazım Karabekir ilçesindeydi.

7 Haziran Genel Seçimlerine sayılı günler kala adaylarda çalışmalarına hız verdi. Ak Parti Karaman Milletvekili adayları Recep Konuk ve Recep Şeker’de Kazım Karabekir ilçesindeydi. Burada ilk olarak esnafları ve ilçede faaliyet gösteren sanayi ve üretim tesislerini ziyaret eden adaylar ilçede bulunan Kazım Karabekir Meslek Yüksek Okulu’nda da gençlerle buluştu. Adaylar Konuk ve Şeker daha sonra seçim çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda Karaman’da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıya Milletvekili Mevlüt Akgün, Ak Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü, İl Genel Meclisi Başkanı Celalettin Güngörer merkez İlçe Başkanı Ahmet Akça, Kadın Kolları Başkanı Ümit Gülin Göksoy ve parti yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Toplantıda konuşan Ak Parti Karaman Milletvekili Adayı Recep Konuk, “Bölgesel kalkınmada en büyük payı Karaman alacak. Karaman’ın sanayide, tarımsal üretimde kültürde alt yapısı hazır. Geçmişte kendi bölgesinden başbakan çıkaran iller bunun avantajlarından yararlandı. Şimdi sıra Konya, Karaman, Aksaray, Niğde’de Anadolu’da. Bunu en iyi şekilde değerlendirmeliyiz” dedi.

ESNAFI ZİYARET ETTİLER

Toplantının ardından adaylar, Karaman merkez Ayakkabıcılar Sokağı esnafını ziyaret ederek çalışmalarına devam etti. Esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlar burada da adaylara yoğun ilgi gösterdi. Çalışmalarını gecenin geç saatlerine kadar sürdüren Ak Parti Karaman Milletvekili Adayları Recep Konuk ve Recep Şeker, Kılbasan Köyü’nde de vatandaşlarla bir araya geldi. Adaylar vatandaşların taleplerini dinledikten sonra birer konuşma yaparak kendileri ve partilerine destek istedi. Recep Konuk burada yaptığı konuşmada, “Kırsal nüfusumuza daha kaliteli bir hayat sunmak amacıyla, cumhuriyet tarihinin en büyük kırsal kalkınma hamlesi Ak Parti iktidarları döneminde başlatıldı. Sayın Başbakanımız bizi, Karadağ’ın kuzeyini tatlandırdın şimdi de güneyini tatlandır diye gönderdi. Şimdi bu güne kadar ki bilgi birikim ve tecrübemizi bu bölge için harcayacağız. Gece gündüz çalışacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.