KONFAD yeni sezonu açtı

KONFAD yeni sezonu açtı
Konya Fotoğraf Amatörleri Derneği (KONFAD), sanatseverleri büyüleyecek yepyeni bir sezona kapılarını araladı. Gerçekleşen sezon açılışı, görsel şölene sahne oldu.

KONFAD’ın sezon açılışına Karatay Kaymakamı Cengiz Ayhan, KONFAD Başkanı Sami Çavuşoğlu, yönetim kurulu üyeleri, STK temsilcileriyle çok sayıda fotoğraf dostu katıldı.

"FOTOĞRAF, DÜNYAYA FARKLI GÖZLERLE BAKMAKTIR"

Sezon açılış konuşmasını yapan KONFAD Başkanı Sami Çavuşoğlu fotoğrafın dünyaya farklı gözlerle bakmak olduğunu belirterek, “Dernek olarak amacımız yalnızca fotoğraf çekmek değil; gördüklerimizi paylaşmak, öğrenmek ve öğrendiklerimizi aktarmaktır. Derneğimiz yalnızca deklanşöre basmaktan ibaret olmadığı gibi, fotoğraf sanatının birleştirici gücüyle dünyaya yepyeni pencereler aralamaktadır. Birlik ve beraberlik içinde düzenlediğimiz serginin Konya sanat camiasına hayırlı olması temenni ediyoruz. KONFAD olarak yeni sezon boyunca atölyeler, sunumlar, geziler ve sergilerle şehrin kültürel dokusuna renk katmaya hazırlanıyoruz. Açılışımıza katılarak bize desten veren Başta Karatay Kaymakamımız Cengiz Ayhan’a, STK Temsilcilerimize, fotoğraf dostlarına ve sergi açılışında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

konfad.jpeg

BAYRAM DEMİRÖRS VE ÖĞRENCİLERİNDEN SANAT ZİYAFETİ

Yeni sezonun en dikkat çekici detayı ise usta isim Bayram Demirörs ve öğrencilerinin objektifine takılan karelerinde yer aldığı özel bir sergi oldu. Her bir karenin kendi hikâyesiyle izleyicilere taze bir bakış açısı sunduğu sergi, açılışa katılan davetlilerden tam not aldı. KONFAD cephesinden usta sanatçıya ve öğrencilerine katkılarından ötürü teşekkür edildi.

Yapılan konuşmaların ardından KONFAD’ın yeni sezonun açılış kurdelesini Karatay Kaymakamı Cengiz Ayhan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte kesti. Sezon açılışından sonra KONFAD fotoğraf dostlarını buluşturmaya devam edecektir.

Kaynak:Mehmet Ali Nurullahoğulları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.