KOMÜT fuardan memnun

KOMÜT fuardan memnun

Konyalı müteahhitlerin buluşma noktası olan Konya Müteahhitler Birliği (KOMÜT), Konya Gayrimenkul İnşaat ve Kent Mobilyaları Fuarı’nı değerlendirdi

KOMÜT Genel Merkez binasından gerçekleştirilen toplantıda değerlendirmelerde bulunan KOMÜT Başkanı Şaban Topal, fuara 40 üyelerinin katıldığını ifade etti. KOMÜT üyelerinin katılımı ile geçtiğimiz yıla göre ziyaretçi sayısında yüzde 67’lik artışın yaşandığını ifade eden Topal, “Ziyaretçilerin katılımından ve ilgisinden oldukça memnun kaldık. Müteahhitlerimizin kampanyalarla renklendirdiği fuar, gelecek yıllar için umut verdi” diye konuştu.

2-2-027.jpg

Gelecek yıl düzenlenecek İnşaat Gayrimenkul Fuarı için şimdiden hazırlıklara başladıklarına dikkati çeken KOMÜT Başkanı Şaban Topal, fuar alanının yarısının organizasyonunu üstleneceklerini ve çok daha renkli organizasyonlara imza atacaklarını vurguladı. TÜYAP ve Konya Ticaret Odası ile istişareler yaptıklarını ifade eden Topal, “Önümüzdeki yıl yabancı yatırımcı ve ziyaretçilerin de fuara katılması için çalışmalara başladık” dedi. Yönetim Kurul Üyeleri Hidayet Tat, Abdülhalim Öncü, Mustafa Tuna, Veli Karademir, Musa Özkan, Abdullah Yalçın, Mehmet Eryılmaz ve Seviban Kuşyılmaz ile birlikte düzenlediği toplantıda sektörün sorunlarına da değinen KOMÜT Başkanı Şaban Topal, özellikle inşaat girdilerindeki artış nedeniyle önümüzdeki günlerde bazı girişimlerde bulunacaklarını dile getirdi.

HAKAN ARMUTCU merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.