KOMFED’den 4 ilçede eğitim semineri

KOMFED’den 4 ilçede eğitim semineri

Ilgında, Ilgın Sanayici ve İş Adamları Derneği (ISİAD) ile Konya Muhasebe ve Finans Eğitim Derneği (KOMFED) tarafından organize edilen seminerde, Sosyal Güvenlik Reformu anlatıldı.

KOMFED Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Koçar, Ilgın Ticaret Odası Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen seminerde, Sosyal Güvenlik Reformu ile meydana gelen değişiklikler ve yeni uygulamalar hakkında katılımcılara bilgiler verdi. 
Koçar, ''Sosyal Güvenlik Reformu'' olarak bilinen Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Yasası'ndaki son değişiklikler ve Genel Sağlık Sigortası ve uygulamaları konusunda bilgi vermek için bu çalışmaları yaptıklarını söyledi. 
Derneğin amacının iş dünyası, muhasebe, finans ve güncel konularda konferanslar, seminerler, paneller düzenlemek, üyeleri ile meslek mensuplarına yönelik kurslar açmak olduğunu kaydeden Koçar, Ilgın'da bu imkanı kendilerine sağlayan ISİAD yetkililerine teşekkür ettiğini belirtti. 
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Müfettişi Erdoğan Yatak tarafından verilen seminerde, Sosyal Güvenlik Reformu ve Genel Sağlık Sigortası ile gelen değişiklikler, yeni SGK'da işverenin yükümlülükleri, Sosyal Güvenlik Reformu'nun hayatımıza etkileri anlatıldı. 
KOMFED tarafından ayrıca Beyşehir, Akşehir ve Seydişehir’de de seminer düzenlenerek, Sosyal Güvenlik Reformu anlatıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.