Köklüsoy ve Akpınar aileleri akraba oldu

Köklüsoy ve Akpınar aileleri akraba oldu

Ahmet ve Özlem bir ömür mutluluğa ‘evet’ dedi. Konya Ticaret Borsası Meclis Başkanı M. Namık Köklüsoy’un oğlu Ahmet, Ahmet-Fatma Akpınar ailesinin kızı Özlem ile dünyaevine girdi.

Ahmet ve Özlem bir ömür mutluluğa ‘evet’ dedi. Konya Ticaret Borsası Meclis Başkanı M. Namık Köklüsoy’un oğlu Ahmet, Ahmet-Fatma Akpınar ailesinin kızı Özlem ile dünyaevine girdi. Konya Ticaret Borsası (KTB) Meclis Başkanı M. Namık Köklüsoy-Gülşen Köklüsoy çiftinin oğulları Ahmet, Konya’nın tanınmış ailelerinden Ahmet-Fatma Akpınar çiftinin kızları Özlem ile dünyaevine girdi. Diltaş Düğün ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen düğünde genç çift evlenmenin, aileleri de çocuklarının mürüvvetini görmenin mutluluğunu, sevincini yaşadı. Çiftin nikah şahitliğini AK Parti 26. Dönem Konya Milletvekili, AVS Tarım Ürünleri AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğur Kaleli yaparken düğüne Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Ulusal Hububat Konseyi Başkanı Özkan Taşpınar’ın yanı sıra iş ve tarım dünyasından çok sayıda kişi katıldı.

Bir ömür mutluluğa ‘Evet’ diyerek, hayatlarını birleştiren Ahmet ve Özlem, “Yaşamı güzellikleriyle, zorluklarıyla, hüzün ve mutluluklarıyla her anında paylaşmaya; evet…” notu ile yakınlarını ve dostlarını düğünlerine davet etti. Köklüsoy ve Akpınar aileleri, düğün boyunca konuklarla ilgilendi, mutluluklarını paylaştı. Düğünde çiftlerin arkadaşları en mutlu gününde onları yalnız bırakmayarak sevinçlerine ortak oldu. Davetliler sevgi ve saygı içerisinde sağlıklı bir ömür sürmeleri temennisiyle Ahmet ve Özlem’e iki cihan saadeti diledi, beraberliklerinin iki aileye de mutluluk getirmesi için dua etti.

Ahmet ve Özlem çiftine Cenab-ı Allah’tan sağlıklı bir ömür ve mutluluk diliyor, Köklüsoy ve Akpınar ailelerine hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz.

HABER MERKEZİ

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.