Koç’tan Beyhekim Psikiyatri Kliniği’ne ziyaret

Koç’tan Beyhekim Psikiyatri Kliniği’ne ziyaret

Konya İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç, Beyhekim Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Kliniği’nde incelemelerde bulundu.

Konya İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç, Beyhekim Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Kliniği’nde incelemelerde bulundu. Hastane Başhekimi Prof. Dr. Ömer Faruk Erkoçak ve Klinik Sorumlusu Doç. Dr. İkbal İnanlı’dan sunulan hizmetler hakkında bilgiler alan Prof. Dr. Koç, “Beyhekim Psikiyatri Kliniğimiz ile Alkol ve Madde Tedavi Merkezi (AMATEM), ilimiz ve bölgemiz adına çok önemli bir rol üstlenmektedir. Üstlendiği bu sorumluluğu başarı ile yerine getiren kliniğimizi daha da güçlendirerek ve daha özellikli işler yapılmasını sağlayarak çıtasını hep birlikte yükselteceğiz” dedi.

Beyhekim Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Kliniği’nin 216 yatak kapasitesi ile hizmet sunduğunu belirten Prof. Dr. Koç, “Kliniğimiz, 4 doçent, 9 uzman,1 başasistan, 1 biyokimya uzmanı, 40 asistan hekim, 9 psikolog, 4 sosyal hizmet uzmanı, 3 eczacı ve 120 hemşire kadrosu ile hizmet vermektedir” diye konuştu. Prof. Dr. Koç, 15 yatak kapasiteli Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı Polikliniği’nde de (ÇEMATEM) 3 çocuk psikiyatristinin görev yaptığını söyledi.

AMATEM İNŞAATINI İNCELEDİ

Yaşanan deprem felaketi sonrası ilimize gelerek çeşitli yurtlara yerleştirilen depremzede vatandaşlara klinik bünyesinde görev yapan gönüllü psikiyatristler tarafından psikolojik destek hizmeti verildiğini de ifade eden Prof. Dr. Koç, hekimlere teşekkür etti.

Beyhekim Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Kliniği değerlendirmelerinin ardından yapımı hızla devam eden AMATEM inşaatında incelemelerde bulunan Prof. Dr. Koç, bina inşaatının hedeflendiği gibi 2024 yılı Temmuz ayında tamamlanacağını belirtti.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.