Kocaeli Belediye Başkanı Karaosmanoğlu’nun Eskişehir Ziyareti

Kocaeli Belediye Başkanı Karaosmanoğlu’nun Eskişehir Ziyareti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve eşi sürpriz bir ziyaretle Eskişehir’e geldi.Ziyaret sırasında Karaosmanoğlu çiftine AK Parti Eskişehir İl Başkanı Dündar Ünlü, Tepebaşı İlç...

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve eşi sürpriz bir ziyaretle Eskişehir’e geldi.

Ziyaret sırasında Karaosmanoğlu çiftine AK Parti Eskişehir İl Başkanı Dündar Ünlü, Tepebaşı İlçe Başkanı Ertuğrul Dindar, Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, İlçe Belediye Başkanları, Yürütme ve Yönetim Kurulu üyeleri de eşlik etti.

Ünlü, Başkan Karaosmanoğlu’na Dede Korkut Parkı hakkında bilgi verdi. Dede Korkut Anıt Duvarında dünyada bir ilk gerçekleştiğini belirterek sözlerine başlayan Ünlü, Dede Korkut’un ezelden ebede akan hikâyelerinin mermere kazınarak ve İznik Çinisinde canlandırıldığını aktardı.

Karaosmanoğlu’da böyle bir eserin Eskişehir’e kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. Park gezisi sırasında Karaosmanoğlu ve eşine vatandaşlarda yoğun ilgi gösterirken bol bol onlarla sohbet etti.

“HALKIMIZ BİZLERE UMUT BAĞLADI”

Daha sonra parti binasını ziyaret eden Karaosmanoğulu’nu burada il ve ilçe teşkilat yöneticileri, yönetim ve yürütme kurulu üyeleriyle buluştu. 2019 belediye seçimlerine dikkati çekerek sözlerine başlayan Karaosmanoğlu, Eskişehir’de milletvekilliği seçimlerinde gösterilen başarının aynı şekilde belediye seçimlerinde de yapılabileceğinin altını çizdi. Hizmette sınır olmadığına vurgu yapan Karaosmanoğlu "Halkımız bizlere umut bağladı, hizmette sınır yok, biz halkımızla beraber olacağız, siyaset halkımıza hava atmak değil, halkımıza hizmet için , halkımıza sahip çıkmak için yapılmalıdır. Bize yakışan en ücra köşelere kadar en güzel hizmeti yapmaktır" dedi.

RAHATSIZ OLANLAR VAR

Ünlü’de teşkilat olarak 2019 seçimlerine kilitlendiklerini kaydederek tüm belediyeleri almayı hedeflediklerini dile getirdi. Teşkilatların birlik ve beraberlik içinde çalıştığı mesajını yineleyen Ünlü, " Bizler hiçbir zaman olmadığı kadar, birlik ve beraberlik içinde uyumlu çalışan bir ekip olduk. İlla ki bundan rahatsız olanlar olacak, bunları zaten biliyoruz. 1Kasım seçimlerinin bittiği günün sabahından itibaren 2019 da yapılacak seçim çalışmalarımızın startını verdik. Bizler her gün sahada olarak halkımızın nabzını tutuyoruz. Sorunlarını ve taleplerini değerlendiriyoruz" diye konuştu.

Konuşmanın ardından İl Başkanı Dündar Ünlü, Yunusemre’nin ’Yaradılanı Hoşgör, Yaradandan Ötürü’ sözünün ’Hoşgör’ yazılı tablosunu hediye etti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’da Ünlü’ye Vazo ve Kocaeli’nin tarihini anlatan bir kitap hediye etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.