Kızılay Karatay’dan  yetime ikram

Kızılay Karatay’dan yetime ikram

Türk Kızılay Karatay Şubesi, yeni eğitim öğretim yılında ihtiyaç sahibi öğrencilere destek vermeye devam ediyor. İlçe merkezi ve mahallelerde öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere ‘Yetime İkram Projesi’ kapsamında okul forması ve kıyafet yardımı yapıld

Türk Kızılay Karatay Şubesi, yeni eğitim öğretim yılında ihtiyaç sahibi öğrencilere destek vermeye devam ediyor. İlçe merkezi ve mahallelerde öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere ‘Yetime İkram Projesi’ kapsamında okul forması ve kıyafet yardımı yapıldı.

Türk Kızılay Karatay Şube Başkanı Ali Küçük, “Yetime İkram Projemiz kapsamında daha önce yapmış olduğumuz çalışmalarda ihtiyaç sahibi yavrularımızın kıyafet, okul gereçleri, kırtasiye malzemeleri gibi ihtiyaçlarını karşılayarak ailelerine destek olmuştuk. Bugünde gönüllü kardeşlerimizin emek ve destekleri ile belirlemiş olduğumuz okulda öğrencilerimize okul formaları ve kıyafetlerini teslim edeceğiz” dedi.

Yapılan kıyafet dağıtımının ardından Türk Kızılay Karatay Şubesi Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından okulun spor salonunda öğrencilere şenlik gerçekleştirildi. Bayram havasında geçen şenlikte çocuklar doyasıya eğlendi. Gerçekleştirilen şenlikte konuşan Türk Kızılay Karatay Şubesi Gençlik Kolları Teşkilatlanma Birimi Başkanı Semiha Nur Küçükdoğru, insanların sadece maddi ihtiyaçlarını değil, psiko-sosyal yönden de ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını belirtti.

Şenlik ve yardım organizasyonunun ardından Kızılay Karatay Ekibi, ihtiyaç sahibi ailelerin belirlenmesi için yeniden yola koyuldu.

HABER MERKEZİ

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.