Kentpar’dan hem açılış, hem iftar yemeği

Kentpar’dan hem açılış, hem iftar yemeği

KENTPAR Otomotiv ve Makine San. Tic. Ltd. Şti.nin yeni hizmet binası açılış töreni ve iftar yemeği 4. Organize Sanayi Bölgesinde Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükçü ve yaklaşık iki bin kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.

KENTPAR Otomotiv ve Makine San. Tic. Ltd. Şti.nin yeni hizmet binası açılış töreni ve iftar yemeği 4. Organize Sanayi Bölgesinde Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükçü ve yaklaşık iki bin kişinin katılımıyla gerçekleştirildi. Konya’da 1971 yılında iş hayatına kurucuları Şükrü ve M. Ali Kütük ile başlayan ve geçen yıllar içinde kendini yenileyen, insana yatırıma, kalitenin sürekliliğine önem veren ve ürün yelpazesini çok geniş bir alana yaymayı hedef alan Kentpar, birçok marka krank kasnağını üretimine devam etmektedir. Kentpar otomotiv daha sonra 2006 yılında KENTPAR OTOMOTİV VE MAKİNA SAN. TİC.LTD. ŞTİ. olarak şirketleşti. Kentpar Kurucularından Mehmet Ali Kütük, Kentpar CEO’su Ali Yavuz Kütük, Kentpar Genel Müdürü Alparslan Kütük açılışa ve iftar yemeğine katılan misafirlerini kapıda karşıladı. Kentpar CEO’su Ali Yavuz Kütük yaptığı konuşmada sektörde lider bir kuruluş olmayı hedeflediklerini belirterek, “Kaliteli, güvenli mamul üretmeyi, Müşteri istek ve beklentilerini en üst düzeyde sağlamayı, Kalite yönetim sistemini iyileştirerek sürekli geliştirmeyi, pazar payını ve rekabet gücünü artırarak sektöründe lider bir kuruluş olmayı her zaman hedefledik. Hedefimize her geçen gün emin adımlarla yürüyoruz. Firmamız gelişmelere uzak kalmayarak ISO 9001–2000 kalite güvence sistemini 2005 yılından itibaren uygulamaktadır. Şirketimiz, küresel bir firma olma yolunda hedeflerini büyütmekte, ürettiği her ürünün arkasında güçlü bir marka olmayı kendine gaye edinmektedir. Pazardaki payını sürekli yükseltecek yatırımları sürdürmektedir. Hem açılışımıza, hem de iftarımıza katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

2-3.20160621110956.jpg

Sanayi Odası Bakanı Memiş Kütükçü ise, “Konya sanayisi her geçen gün büyümeye devam ediyor. Bunlardan biri de 4. Sanayi bölgesinde yer alan Kentpar firmamızdır. Bugün hem açılışını hem de iftar yemeğine katıldık. Firma bünyesinde yaklaşık 330 kişi çalıştırmakta aynı zamanda 26 bin metre kare alan içende hem üretim, hem de istihdam yapmaktadır. Böyle fabrikalarımız Konya sanayine katkıları büyük olacaktır. Her geçen gün Konya sanayisine böyle modern fabrikaların eklenmesi bizleri mutlu etmektedir. Güçlenen Konya sanayisiyle bir kez daha Milli otomobil’e talip olduğumuzu söyleyebiliriz. Her geçen gün alt yapımız ve fabrikalarımızla Konya olarak hazırız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum