Kenetlen başka Konyaspor yok!

Kenetlen başka Konyaspor yok!

Trendyol Süper Ligde 26. hafta geride kalırken Tümosan Konyaspor 25 puanla 19. sırada yer aldı. Topladığı bu puanla 20 takımlı ligde 19. sırada ve küme düşme potasında yer alan yeşil-beyazlı ekip hafta sonunda kritik bir maça çıkacak.

Konyaspor’un kalan 12 haftada her maçı final havasında geçecek. Yeşil-beyazlı ekip bu maçlarda taraftarını yanında görmek istiyor. Sezonun 25. haftasında iç sahada oynanan Ankaragücü maçında Konyaspor taraftarı takımını yalnız bırakmamıştı. Tümosan Konyaspor’un evinde oynadığı zorlu Ankaragücü maçını 25 bine yakın taraftar izledi. Sezonun taraftar rekorunun kırıldığı maç öncesinde takıma müthiş bir karşılama töreni düzenlendi. Kayacık Tesisleri’nden konvoy ile hareket eden Konyaspor takım otobüsü stadyum önünde meşaleler ve tezahüratlarla karşılandı. Yeşil-beyazlı taraftarlar takım otobüsünü durdurarak uzun tezahüratlarda bulundu. Daha sonra girişe kadar takım otobüsüne eşlik eden taraftarlar maç esnasında desteklerini devam ettirdiler. Tribünleri dolduran 25 bine yakın Konyaspor sevdalısı 90 dakika boyunca takımlarına destek oldu.
ANADOLU HÜKÜMDARI AYNI DESTEĞİ CUMARTESİ GÜNÜ DE BEKLİYOR
Ankaragücü maçında taraftarını yanında gören yeşil-beyazlı takım cumartesi günü saat 19.00’da MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanacak Hatayspor maçında aynı şekilde taraftarlarını arkalarında görmek istiyor.
Ligde küme düşme hattında yer alan Tümosan Konyaspor için Hatayspor maçı büyük önem taşıyor Zorlu maç öncesinde Konyaspor Kulübü olmak üzere Büyükşehir Belediyesi ve merkez belediyeler maç için taraftarlara çağrı yaptı. Billboardlara reklam veren Selçuklu Belediyesi taraftarların takımlarını yalnız bırakmamasını istedi. Büyükşehir Belediyesi de otobüslerde bulunan dijital ekranlardan maça davet duyurusu yaptı. Bu davetler sosyal medya hesaplarından da paylaşıldı. Tümosan Konyaspor sosyal medya hesaplarından paylaştığı video ile taraftarına mesaj verdi.
“Kenetlen Başka Konyaspor Yok” hashtagı ile yapılan paylaşımda, “ Öyle çok sevdik ki seni... hatayspor maçında yeniden evimizdeyiz” ifadelerine yer verildi

Kaynak:Ferhat Türkoğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum