Kene, kenevir, kavga!

Kene, kenevir, kavga!
İki kadının kavgasını ayırmak isteyen simitçi bıçaklandı. Kaçak diktiği kenevirleri güvenlik kamerası ile korudu. Tarlada çalışan çiftçi kulağına yapışan keneyi kendisi çıkardı
KADINLARIN KAVGASINDA BIÇAKLANDI
Dün öğle saatlerine kadar oldukça sakin geçen Konya, öğleden sonra bir anda hareketlendi. Selçuklu Kaymakamlığı önünde meydana gelen olayda 26 yaşındaki Alime B., bir süre önce ayrıldığı kocasının yakını iki kadını görünce aralarında tartışma çıktı. İddialara göre Tartışmanın kavgaya dönüşmesi Alime B. eline geçirdiği bıçak ile diğer kadınların üzerine doğru yürürken aynı yerde simitçilik yapan 41 yaşındaki Murat Atıcı, kadınları ayırmak için aralarına girdi. Bir anda üç kadının arasında kalan simitçi Alime B. nin elinde bulunan bıçağın göğsüne saplanması üzerine yere yığıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri devreye girerek Alime B.ile diğer iki kadını gözaltına aldı. Kadınların kavgasını ayırmak isterken bıçaklanan simitçi ise olay yerine gelen ambulans ile Numune Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
HİNT KENEVİRİ İÇİN KAMERA KURMUŞ
Bahçesine ektiği 258 adet hint kenevirini evin girişine kurduğu güvenlik kamerası ile koruyan şahıs Jandarma ekiplerinin yaptığı operasyonda yakayı ele verdi. Meram Jandarma Ekipleri yaptıkları çalışma sonunda Meram Hocahabip Mahallesinde ikamet eden Tahsin Y. isimli şahsın evini takibe aldı. Araştırmalarını tamamlayan ekipler dün şahsın bahçesine baskın düzenledi. Jandarma ekipleri baskında 258 adet hint keneviri ele geçirirken bahçenin içerisin de güvenlik kamerası kurulu olması dikkat çekti.
Jandarma ekipleri her yerde arama yaparken, evin girişinde de bir güvenlik kamerası yerleştirili olduğunu fark etti. Bahçeye giren kısmı gösteren güvenlik kamerası ile birlikte bahçede ekili olan 258 adet hint kenevirine el konulurken zanlı Tahsin Y. ise gözaltına alındı.
KULAĞINA YAPIŞAN KENEYİ KENDİ ÇIKARDI
Sarayönü İlçesi Karabıyık Köyü’nde çiftçilik yapan 59 yaşındaki Hikmet Özçelebi tarlada çalıştığı sırada bir anda kulağında bir ağrı hissetti. Kulağının arkasındaki ağrıyı sivilce zanneden sıkmak isteyen Özçelebi, kulağına kene yapıştığını görünce bir anda heyecanlandı. İlk olarak bölgeye en yakın yerde olan Boyalı Sağlık Ocağına giden Hikmet Özçelebi, burada yapılan müdahalesinin ardından özel bir araçla Konya Numune Hastanesi’ne getirildi.
Acil serviste gerekli tahlilleri yapılan Özçelebi, “Kene çok küçüktü. Ve tamamen derinin içerisine girmemiş. Bunun için içim biraz rahatladı. Ancak her ihtimale karşı yine de gerekli tahlil ve tedavilerimi yaptırıyorum” dedi. Özçelebi kulağından çıkardığı keneyi de bir kavanoz içerisine koyarken kenenin aradan saatler geçmesine rağmen halen canlı olması dikkat çekti.

ALİ SAİT ÖGE

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.