Kemal Tekin'den Merhaba’ya ziyaret

Kemal Tekin'den Merhaba’ya ziyaret
Konya İli Kırmızı Et Ürünleri Tarımsal Üreticileri Birliği Başkan Adayı Kemal Tekin, sahada büyük bir teveccühle karşılandıklarını aktardı.

Konya İli Kırmızı Et Ürünleri Tarımsal Üreticileri Birliği Başkan Adayı Kemal Tekin ve yönetim kurulu üyeleri, Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Emre Özgül’ü ziyaret etti.

Başkan Adayı Kemal Tekin, ziyarette yürüttükleri seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Yeni bir ekip ve vizyonla yola çıktıklarını ifade eden Konya İli Kırmızı Et Ürünleri Tarımsal Üreticileri Birliği Başkan Adayı Kemal Tekin, sahada büyük bir teveccühle karşılandıklarını aktardı. Ziyarette üreticiler ve sektörle ilgili de karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

ÖZGÜL’DEN TEKİN VE YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Emre Özgül, Konya İli Kırmızı Et Ürünleri Tarımsal Üreticileri Birliği Başkan Adayı Kemal Tekin ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret, günün anısına çekilen fotoğrafla son buldu.

Kaynak:Mesut Turan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.