Kemal Kılıçdaroğlu'ndan flaş açıklama: Telefonlarım dinleniyor

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan flaş açıklama: Telefonlarım dinleniyor

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı programda suikast iddialarına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu açıkladı: "Benim telefonlarımın dinlendiğini gayet iyi biliyorum"

T24 canlı yayınında Gazeteci Murat Sabuncu'nun konuğu olan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

ÇULLANMA POLİTİKALARI BAŞLIYOR

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başları şöyle:

Hayatın her tarafına bakınca çok sorunlu bir süreci yaşadığımızı hepimiz biliyoruz ve görüyoruz. Hangi açıdan bakarsanız bakın giderek artan ve derinleşen bir sorun var. Bu sorunlardan nasıl kurtulabiliriz bunun çözümünü defalarca söyledik. Kurultayımızda ikinci yüzyıla çağrı beyannamesinde yolları belirlemiştik. 

Eleştiriye tahammül edemedikleri için ben eleştiri yaptığım zaman çullanma politikaları başlıyor. 

Türkiye Cumhuriyeti devletinin şu an yönetildiğini söylersek böyle bir durum yok. Yönetim kadro işidir, ortada kadro yok.

TELEFONLARIM DİNLENİYOR

Gittiğim yerler, gezdiğim yerler, konuştuğum kişiler belli, benim telefonlarımın dinlendiğini gayet iyi biliyorum. Korumalar da ellerinden gelen çabayı gösteriyorlar. Benden rahatsız olanlar var tabii. 

Eğer çıkarı ya da tehdidi yeraltı dünyasından sağlayarak susturabiliriz diye bir arayışa giriyorsa orada demokrasi ve insan hakları bitmiştir. "Aksi bir şey duymak istemiyorum, aksi bir şey söyleyeni susturacağız" diye düşünüyorlar. Ama bu bizi korkutmaz. Bir tane Kemal Kılıçdaroğlu yok ki. CHP'de binlerce Kılıçdaroğlu var. 

BİZİM HAYATIMIZ ÇOK ÖNEMLİ DEĞİLDİR

Eğer bir yerde ülkenin çıkarı varsa, kişilerin hayatı çok önemli değildir. Bizim hayatımız çok önemli değildir. Önemli olan bu ülkede herkesin huzur içinde yaşamasıdır. Bu sadece benim için değil CHP'ye oy vermeyen kişiler için de geçerli bir şey olması lazım. 

Gazeteciler korkudan yazı yazamıyorlar o noktaya geldik, televizyonlar program yapamıyorlar. RTÜK, Basın İlan Kurumu var. Özgür medyayı nasıl susturabiliriz... Bu kurumlar artık kurum olmaktan çıkmışlar. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.