Kazalar can yakıyor

Kazalar can yakıyor

5 ölü, 11 yaralı Şehir merkezi, ilçeler ve Karamanda meydana gelen trafik kazalarında 5 kişi hayatını kaybederken 1i ağır 11 kişi yaralandı. Yaralıların çeşitli hastanelerde tedavileri sürüyor

BABASI İLE ÇEŞMEYE
GİDERKEN OTOMOBİL ÇARPTI 
13 yaşındaki bir çocuk, babası ile birlikte çeşmeden su doldurmaya giderken otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Kaza, saat 23.00 sıralarında Karatay Mengene Mahallesi Karaman Caddesi'nde meydana geldi. Babası Hüseyin Çiçek ile tatlı su çeşmesinden su doldurmak için çıkan Hikmet Çiçek (13), evlerinin bir sokak arkasında bulunan çeşmeye doğru yürümeye başladı. Tatlı su çeşmesine yaklaştıklarında elindeki su bidonu ile karşıya geçmek isteyen Hikmet Çiçek, o sırada caddeden geçen Cengiz D. idaresindeki 42 AVE 74 plakalı otomobilin çarpması sonucu yola savruldu. Babasının gözleri önünde yere yığılan ve ağır yaralanan çocuk, çevredeki esnafın olay yerine çağırdığı ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Babası ile birlikte elinde su bidonu ile çeşmeye giden çocuğun yaralandığı kaza, cadde üzerinde bulunan marketin güvenlik kamerasına da yansıdı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
OTOMOBİL KAMYONLA
ÇARPIŞTI: 3 ÖLÜ,3 YARALI
Ilgın’da meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Uğur K. (27) yönetimindeki 42 HP 857 plakalı kamyon Ilgın'dan Konya yönüne giderken Zaferiye köyünden çıkan Ramazan T. (44) yönetimindeki 42 RP 653 plakalı otomobille çarpıştı. 
Otomobilde bulunan Hanife Özdemir ve Ayşe Korkmaz olay yerinde, ağır yaralı Emine Korkmaz ise kaldırıldığı Ilgın Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Yaralanan kamyon şöförü Uğur K, otomobil sürücüsü Ramazan T. ve otomobilde bulunan Raziye Kaya Konya Meram Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.
YAŞLI ŞAHSA KAMYON ÇARPTI
Ereğli’de meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti. Kamil S. (32) yönetimindeki 69 KD 469 plakalı kamyon, Ereğli-Adana kara yolunda ilçeye bağlı Çakmak beldesi yakınlarında yolun karşısına geçmeye çalışan Ahmet Özdemir'e (83) çarptı. 
Kazada, Özdemir olay yerinde hayatını kaybetti. Kamyon sürücüsü Kamil S, Jandarma tarafından gözaltına alındı.
KULU'DA TRAFİK
KAZASI: 7 YARALI
Kulu’da iki otomobilin çarpışması sonucu 7 kişi yaralandı. Hasan Değirmenci idaresindeki 06 AZ 1438 plakalı otomobil, Ankara-Adana karayolunun Kulu yol ayrımında Mehmet Şirişakar yönetimindeki 42 R 3394 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, otomobil sürücüleri Hasan Değirmenci ve Mehmet Şirişakar ile otomobillerde bulunan Yusuf Değirmenci, Salih Değirmenci, Faik Yaman, Mehmet Yaman ve Hayrettin Kaya yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Ankara'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı.
KAMYONETLE MOTOSİKLET
ÇARPIŞTI: 1 YARALI
Karaman'da kamyonet ile motosikletin çarpışması sonucu 1 kişi yaralandı. Kaza, akşam saatlerinde Hamidiye Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi.Yeni Sanayi istikametinden Atatürk Caddesi'ne çıkmakta olan Mehmet Ali K. (49) yönetimindeki 70 EC 618 plakalı kamyonet, Atatürk Caddesi'nde seyir halinde olan Osman E. (34) idaresindeki 70 EZ 513 plakalı motosikletle çarpıştı. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü Osman E. olay yerine gelen ambulansla kaldırıldığı Karaman Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.