Kartal’ın üç ismi listede 

Kartal’ın üç ismi listede 

2017 yılından beri Trabzonspor formasını terleten ve o günden bu yana toplam 78 lig maçına (11 gol, 13 asist) çıkan Trabzonspor'un Arjantinli yıldızı Jose Sosa, bordo-mavili ekiple sezonun devre arasında hazırlık kampı için ...

 

2017 yılından beri Trabzonspor formasını terleten ve o günden bu yana toplam 78 lig maçına (11 gol, 13 asist) çıkan Trabzonspor'un Arjantinli yıldızı Jose Sosa, bordo-mavili ekiple sezonun devre arasında hazırlık kampı için Antalya’da bulunduğunda, bu sezon ligde kendilerine belirledikleri hedefle ilgili, Trabzonspor’un 36 yıllık şampiyonluk hasretini bitirme isteklerini, "Hep beraber bir hayalimiz var. Bu hayalimizi herkes biliyor. Hep beraber gerçekleştirmeye çalışıyoruz", sözleriyle ifade etmişti. Bordo-mavililerin takım kaptanı olan 34 yaşındaki tecrübeli futbolcu bu hedeflere ulaşabilmek adına sahada aldığı sorumluluğu rakamlardan net bir şekilde okuyabiliyorsunuz.

Süper Lig'in en çok topla buluşan futbolcular sıralamasına dönünce, ikinci sırada 2123 kez topla buluşan Beşiktaşlı Caner Erkin (maç başı ortalama 84.9 kez) ve üçüncü sırada ise 1831 kez topla buluşan Başakşehirli Junior Caicara (maç başı 73.2 kez) yer alıyor. Top20'de toplam 15 yabancı ve 5 yerli futbolcu bulunuyor. 

KONYASPOR’DAN 3 İSİM 

Ligin topla en çok buluşan oyuncuları sıralamasında Top20'de takımlara göre dağılım şu şekilde: Beşiktaş'tan 5 futbolcu (Caner Erkin, Gökhan Gönül, Atiba Hutchinson, Mohamed Elneny ve Domagoj Vida), Konyaspor'dan 3 futbolcu (Deni Milosevic, Jens Jönsson ve Nejc Skubic), Trabzonspor'dan 2 futbolcu (Jose Sosa ve Joao Pereira), Fenerbahçe'den 2 futbolcu (Luiz Gustavo ve Ozan Tufan), Başakşehir'den 2 futbolcu (Junior Caicara ve Gael Clichy), Rizespor'dan 2 futbolcu (Dario Melnjak ve Fernando Boldrin), Galatasaray'dan 2 futbolcu (Marcao ve Mariano), Sivasspor'dan 1 futbolcu (Mert Hakan Yandaş) ve Kasımpaşa'dan 1 futbolcu (Aytaç Kara)

SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.