Kartalın kanadı Zymer Bytyqi transferin gözdesi

Kartalın kanadı Zymer Bytyqi transferin gözdesi

Konyaspor'un sol kanadı Zymer Bytyqi, performansı ile transferin gözdesi oldu

Konyaspor'un sol kanadı Zymer Bytyqi, bu sezon ki performansı ile göz doldurdu. Tecrübeli futbolcu asist ve golleri ile yeşil-beyazlı ekibin 3.lük başarısında büyük pay sahibi olurken transferinde gözde oyuncuları arasında yer alıyor yurt içi yurt dışından başarılı oyuncuya teklifler var.

Yeşilbeyazlı ekip istenilen bir bonservis karşılığı oyuncuyu satmaya sıcak bakıyor.  Öte yandan oyuncunun genç yaşta olması transferinde en önemli ayrıntılardan biri

Son haftalarda müthiş bir çıkış yakalayan tecrübeli futbolcu Hatayspor maçını da boş geçmedi.

Zymer Bytyqi takımının ilk golünü atarken Ligde oynanan son 12 maçın 10’unda doğrudan gole katkı sağladı. Sergilediği performansla göz dolduran genç futbolcu, karşılaşmanın 5. dakikasında ağları sarstı. Bu sezonki 8. gol sevincini yaşayan Zymer Bytyqi, 7 de gol pası verdi.

Ligde oynanan son 12 maçın 10’unda gole katkı sağladı. Kosovalı kanat oyuncusu, Konyaspor’un gol yükünü çeken isimlerin başında geldi. Tecrübeli kanat oyuncu, Başakşehir, Kasımpaşa, Karagümrük, Alanyaspor, Galatasaray, Gaziantep FK, Yeni Malatyaspor maçlarında gol pası verirken, Hatayspor, Karagümrük, Çaykur Rizespor (2), Göztepe, Fenerbahçe, Başakşehir, Giresunspor maçlarında fileleri havalandırarak gol sevinci yaşadı.

SAİT ÇELİK 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum