Kartal’ın kadrosu merak ediliyor

Kartal’ın kadrosu merak ediliyor

İ.H. Konyaspor’da İsmail Kartal’ın Kasımpaşa karşısına nasıl 11 ile çıkacağı merak konusu oldu.

Konyaspor sakat oyuncularından dolayı sıkıntı yaşarken milli ara yeşil-beyazlı ekibe adeta ilaç gibi gelmişti. Ancak bu arada da bazı oyuncularında Covid-19’a rastlanan Konyaspor’da moraller iyice bozulmuştu. Kasımpaşa hazırlıklarını sürdüren Anadolu Kartalı’nda gözler bir yandan da milli takımlardan dönecek oyuncuların durumunda. Covid-19 testi pozitif çıkan kaleci İbrahim Sehic’in kaybı ile sarsılan Yeşil Beyazlılar, sakat oyuncularının dönme umudu ile morallenmişti.

Birçok oyuncusu sakat olan İ.H. Konyaspor’da taraftarın en merak ettiği isimlerin başında golcü oyuncu Artem Kravets geliyor. Özellikle hafif sakatlığı olan takımın hücumdaki en büyük gol silahı Artem Kravets'in mücadeleye yetiştirilmesi adına sağlık ekibi büyük bir çaba gösteriyor. Ukraynalı oyuncunun Kasımpaşa karşılaşmasında sahada olma ihtimalinin daha yüksek olduğu belirtildi.

İ.H. Konyaspor'da kaleci İbrahim Sehic ile orta saha oyuncusu Levan Shengelia, milli maçlar için gittiği ülkelerinde koronavirüse yakalandı. 2 futbolcunun tedavilerinin ülkelerinde devam ettiği öğrenilirken daha önce koronavirüse yakalanan Ömer Ali Şahiner ile Ahmet Çalık'ın iyileştiği, ancak bu hafta Kasımpaşa maçında forma giyip, giyemeyeceklerinin netlik kazanmadığı belirtildi.Geride kalan tüm maçlarda 90 dakika forma giyen İbrahim Sehic’in korona virüs testinin pozitif çıkması nedeniyle Kasımpaşa karşısında kalede zorunlu bir rotasyon gerçekleşecek. Transferin son gününde takıma katılan Eray Birniçan’ın kaleye geçmesi bekleniyor. Birniçan daha önce Kasımpaşa’da da forma giymişti. Konyaspor'da Kasımpaşa karşılaşması öncesinde Alper Uludağ, kart cezası sınırında bulunuyor.

Deneyimli sol bek, biri yedek kulübesi olmak üzere şu ana kadar 3 sarı kart gördü. Uludağ, Kasımpaşa maçında sarı kart görmesi durumunda cezalı duruma düşecek ve ligin 10. haftasında deplasmanda oynanacak Alanyaspor maçında forma giyemeyecek.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.