Kartal’ın fikstürü daha da zorlaştı

Kartal’ın fikstürü daha da zorlaştı

Konyaspor kümede kalma yolunda kritik maçları kazanamadı.

Yeşil-beyazlı ekip Yeni Malatyaspor maçından da beraberlikle ayrılarak kümede kalma adına çok büyük bir avantajı tepti Yeşil-beyazlı ekip bu hafta ile birlikte Fenerbahçe, Beşiktaş ve Medipol Başakşehir takımlarıyla karşılaşacakKümede kalma adına zorlu bir süreçten geçen İttifak Holding Konyaspor evinde art arda oynadığı sıralamadaki rakipleri olan Denizlispor, Göztepe ve Kasımpaşa maçlarından sadece 2 puan çıkardı.Deplasmanda ise Kayserispor ve Yeni Malatyaspor ile berabere kaldı. Sezonun 2. yarısında sadece Ankaragücü deplasmanında kazanan yeşil-beyazlı ekip 17. haftanın ardından hiçbir maçı kazanamadı.

HER MAÇ FİNAL

Konyaspor’un ligde 9 maçı kaldı. Yeşil-beyazlı ekip bu maçlardan alacağı maksimum puanla ligde kalmak istiyor. Konyaspor kalan 9 maçın 5’ini evinde oynayacak. İç sahada çok kötü bir performans ortaya koyan yeşil-beyazlı ekip 26. hafta Fenerbahçe, 28. hafta Sivasspor 30. hafta Çaykur Rizespor , 32. hafta Medipol Başakşehir ve 34. hafta Alanyaspor maçlarını evinde oynayacak. Konyaspor , 27. Hafta Gençlerbirliği, 29. Hafta Beşiktaş 31. hafta Gaziantep ve 33. hafta Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak.

BÜLENT KORKMAZ HENÜZ KAZANAMADI

Aykut Kocaman ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktörlük koltuğuna oturan Bülent Korkmaz da kötü gidişi durduramadı.Yeşil-beyazlı ekip, Korkmaz yönetiminde çıktığı 4 karşılaşmada 3 beraberlik ve 1 yenilgi alarak henüz galibiyetle tanışamadı. Konyaspor söz konusu bu dönemde Kayserispor Kasımpaşa ve Yeni Malatyaspor ile berabere kalırken, Göztepe'ye mağlup oldu.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum