Kartal’ın defansı transferin gözdesi

Kartal’ın defansı transferin gözdesi

Tümosan Konyaspor’un defans oyuncuları ara transfer döneminin başlamasına kısa bir süre kala transferin gözdesi oldu.

Yeşil-beyazlı ekibin iki başarılı stoperi Adil Demirbağ ve Francisco Calvo İstanbul takımlarının radarına girdi. Fenerbahçe ve Beşiktaş iki oyuncu için nabız yokluyor.

Fenerbahçe'de Luan Peres'in sakatlığı devam ederken geri dönüş süresi de bilinmiyor. Becao'nun dönüşü için şubat ayı beklenirken devre arasında stopere takviye yapılacak.

Konyaspor forması giyen ve savunmanın önemli isimlerinden olan Adil Demirbağ, İsmail Kartal'ın raporu sonrasında radara girdiği iddia edildi. 26 yaşındaki oyuncunun kontratının son 1.5 sezonuna girilmesi nedeniyle uygun bir teklif ile yönetim işi çözmek istiyor.

Avrupa'ya erken veda eden, Süper Lig'de de zirvenin 14 puan gerisine düşen Beşiktaş, transferde düğmeye bastı. İlk olarak stoper hattına takviye yapmak isteyen siyah-beyazlılar, Konyaspor forması giyen Kosta Rikalı savunma oyuncusu Fransciso Calvo'yu gündemine aldı.

Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba önderliğinde kadroya yapılacak takviyeler konusunda harekete geçen siyah-beyazlı yönetim, ilk olarak stoper transferi için düğmeye bastı.

Siyah-beyazlı ekip, Konyaspor forması giyen Francisco Calvo'yu gündemine aldı.
Kosta Rika Milli Takımı'yla son Dünya Kupası'nda da görev yapan 31 yaşındaki stoper, golcü kimliği ile de ön plana çıkıyor.

Sözleşmesi gereği 11 Ocak 2024'te bonservisini eline alacak olan tecrübeli stoper Calvo'ya, Arabistan ve Meksika kulüplerinin de ilgisi bulunuyor.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum