Kartal'ın as oyuncuları kayıplarda 

Kartal'ın as oyuncuları kayıplarda 

Konyaspor’da son haftalarda ilk 11’in vazgeçilmez oyuncuları kayıplara karıştı.  Geçtiğimiz sezonun başarılı oyuncuları  Zymer Bytyqi, Soner Dikmen, Amir Hadziahmetovic gibi bir çok oyuncu performansları ile hayal kırıklığı yaşatıyor

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında konuk ettiği Kasımpaşa ile 1-1’lik skorla berabere kalan arabam.com Konyaspor, galibiyet hasretini 4 maça çıkardı. Ligin 8. haftasında evinde Ümraniyespor’u 1-0 yenen yeşil-beyazlı ekip bu maçın ardından oynadığı 4 maçta da galibiyet yüzü göremedi.   Ligin 9. haftasında Antalyaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Konyaspor, daha sonra sahasında Gaziantep’e 1-0 mağlup olurken, dış sahada Adana Demirspor ile 1-1 ve son olarak evinde Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı. 

PALUT AS OYUNCULARDAN VERİM ALAMIYOR 

Arabam.com Konyaspor’da son haftalardaki düşüş  ilk 11’in vazgeçilmez oyuncuların performansından kaynaklanıyor.  Geçtiğmiz sezonun başarılı birçok ismi bu sezon kayıplara karıştı. Geçtiğimiz sezonun başarılı oyuncuları  Zymer Bytyqi, Soner Dikmen, Amir Hadziahmetovic, Konrad Michalak, Endri Çekici gibi birçok isim gösterdikleri performans ile büyük bir hayal kırıklığı yaşatıyor.  

ÇAREYİ YEDEKLERDE ARIYOR

 Son haftalarda ilk 11’in vazgeçilmez isimlerinden verim alamayan İlhan Palut çareyi yedek oyuncularda arıyor.  Genç teknik adam son haftalarda yaptığı değişikliklerle oyunun sonucuna etki etmeye çalışıyor. Palut maçlarda oyuna sonradan dahil olan Mame Diouf, Uche İkpeazu, Bruno Paz, Oğulcan Ülgün gibi isimlerden oyuna katkı yapmasını bekliyor.   

UCHE 7. MAÇINDA İLK ASİSTİNİ YAPTI 

Konyaspor'un sezon başında kadrosuna kattığı Ugandalı forvet oyuncusu Uche Ikpeazu, yeşil beyazlı formayla ilk asistini Kasımpaşa karşısında yaptı. Kasımpaşa ile 1-1 biten maçta Guilherme Sitya’nın attığı golde asisti yapan futbolcu olan Uche, 72.dakikada Muhammet Demir’in yerine oyuna dahil olmuştu.

27 yaşındaki oyuncu, Konyaspor formasıyla bu sezon 7.maçında ilk kez skor katkısında bulundu.

İLHAN PALUT OYUNCULARINDAN ŞİKAYETÇİ 

 Arabam.com Konyaspor'da İlhan Palut, kasımpaşa maçı sonrasında yaptığı açıklamada oyuncularından beklediği verimi alamadığın söyledi takımın konsantrasyon sorunu hakkında konuştu. Maçlara hazırlık açısından herhangi bir konsantrasyon sorunu yaşamadıklarını ifade eden Palut; "Daha büyük bir enerji ve daha büyük bir coşku ile oynamamızı bekliyorum. Bu noktada tam olarak istediğimi aldığımı söylemem zor. Bir düzenimiz var bu düzenimiz bizlere oyun hakimiyeti getiriyor. Bir oyun stilimiz, bir kompaktlığımız var. Rakibin pozisyon bulmasını birçok maçta engelliyor ama bunun yanında bizi daha net pozisyonlara sokacak coşkuya, isteğe ve arzuya ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı. 

FERHAT TÜRKOĞLU 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum