Kartal’dan usta işi maç

Kartal’dan usta işi maç

Konyaspor'da teknik direktör İsmail Kartal Fenerbahçe karşısında kısıtlı kadro ile galibiyete imza atarak taraftarı sevindirdi. Tecrübeli teknik adam oynattığı futbolla adeta Süper Lig'de şampiyonluk kovalayan ekiplerin kabusu haline geldi

Konyaspor kötü gidişe Fenerbahçe deplasmanında son verdi. Oynadığı ilk 4 maçta sadece 2 gol yiyen ve 6 puan toplayan Yeşil-Beyazlılar tek galibiyeti Beşiktaş'a karşı almıştı. İsmail Kartal'ın ekibi sahasında oynadığı karşılaşmayı 4-1'lik skorla kazanmıştı. Ardından sahasında Yeni Malatya ile 1-1 berabere kalan Konyaspor eksikler yüzünden sıkıntılı günler yaşamaya başladı. Özellikle savunma tandemindeki isimlerden yararlanamayan, orta sahasında da eksikleri olan Yeşil-Beyazlılar, Gaziantep FK deplasmanında kaybettikten sonra geçen hafta da evinde oyun 0-0 devam ederken Skubic ile penaltı kaçırdığı maçta Başakşehir'e 2-1 mağlup olmuştu.

Fenerbahçe deplasmanına 7 eksikle gelen İsmail Kartal, ligin tozunu atan rakip karşısında kusursuz oyun planıyla kötü gidişe nokta koydu. Rakibin hızlı hücuma çıkmasına izin vermeyen Konyaspor, kontrataklarla skor aradığı mücadelede hedefine ulaştı, Kadıköy'den 3 puanla ayrıldı. Jevtovic ve Kravets'in golleriyle kazanan İsmail Kartal'ın ekibi 4 maçlık galibiyet özlemine nokta koydu.

2 GALİBİYET BEŞİKTAŞ VE FENERBAHÇE'YE KARŞI

Konyaspor ligde oynadığı 7. maçta 2. galibiyetini alırken, bunları Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi ligin devlerine karşı elde etme başarısını gösterdi. Fenerbahçe'ye 4. kez rakip olan İsmail Kartal ise 2. galibiyetini elde etti. Deneyimli çalıştırıcı 2016'da Gaziantepspor ve geçen yıl da Rize'nin başındayken kaybettiği eski takımını, 2018-2019'da Ankaragücü'nü çalıştırırken de Kadıköy'de 3-1 mağlup etmişti.

KADIKÖY’DE 2. KEZ KAZANDI

Konyaspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, 2-0’lık Fenerbahçe galibiyetiyle beraber Kadıköy’de ikinci kez kazanmış oldu.

Süper Lig’in 8. haftasında deplasmanda Fenerbahçe’yi 2-0 mağlup eden Konyaspor'da Teknik Direktör İsmail Kartal, Kadıköy’de ikinci galibiyetini aldı. 2018-2019 sezonunda Ankaragücü’nün başında yer alan Kartal, 3-1’lik galibiyetle Kadıköy deplasmanında ilk galibiyetini almıştı. Bu maçın ardından Fenerbahçe’de Teknik Direktör olarak görev yapan Philip Cocu ile yollar ayrılmıştı. 2020-2021 sezonunda ise Konyaspor ile Kadıköy deplasmanına çıkan Kartal, 2-0’lık skorla bu deplasmanda ikinci galibiyetini almış oldu. Yeşil-beyazlılar, aldığı 2-0’lık galibiyet ile bu sezon deplasmandaki ilk gollerini kaydetti.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.