Kartal’dan sakatlık ve virüs açıklaması

Kartal’dan sakatlık ve virüs açıklaması

İttifak Holding Konyaspor son günlerde takımda çıkan (Kovid-19) virüsü ve sakatlıklarla ilgili açıklama yaptı. Kulüp doktoru Gökhan Özhan konuyla ilgili olarak kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu

İttifak Holding Konyaspor'da 2 futbolcu ile 3 personelde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi sonucunun pozitif çıktığı bildirildi.

Kulübün internet sitesinde açıklamasına yer verilen kulüp doktoru Gökhan Özhan, Kayacık Tesisleri'nde yapılan Kovid-19 testlerinde biri milli takımlarda olmak üzere 2 oyuncu ve 3 personelde pozitif bulguya rastlandığını bildirdi.

Özhan, açıklamasında şunları kaydetti:

"Oyuncularımız ile personelimizin takip, izolasyon ve tedavilerine başlanmıştır. Sakatlıkları devam eden Uğur Demirok, Amir Hadziahmedovic, Samuel Eduok, fizyoterapist eşliğinde çalışmalarını sürdürmektedir. Hafif sakatlıkları bulunan Musa Çağıran, Marko Jevtovic ve Artem Kravets ise takımdan ayrı olarak özel program dahilinde çalışmalarına devam etmektedir. Ömer Ali Şahiner'in tedavi ve kontrolleri sağlık ekibimiz tarafından özenle takip edilmektedir. Yine Başakşehir maçı öncesinde test sonucu pozitif olan oyuncumuzun bugün yapılacak ikinci testinin de negatif çıkması halinde takımla birlikte çalışmalarına başlayacaktır."

KASIMPAŞA MESAİSİ DEVAM EDİYOR

İttifak Holding Konyaspor, Süper Lig'in 9. haftasında 22 Kasım Pazar günü sahasında Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Kayacık Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, koşu ve ısınma hareketleriyle başladı.

Top kapma ve şut çalışması ile devam eden antrenman, çift kale maçla tamamlandı.

Amir Hadziahmetovic, Marko Jevtovic, Artem Kravets ve Samuel Eduok'un takımdan ayrı fizyoterapistler Salih Kırışka ve İlker Arıbaş yönetiminde çalıştığı antrenmanda, altyapı takımlarından gelen oyuncular da yer aldı.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.