Kartal’dan ince hesaplar

Kartal’dan ince hesaplar

Konyaspor Teknik Direktörü İsmail Kartal 4 haftalık zorlu fikstürden en fazla puanı çıkartmanın hesaplarını yapıyor. Yeşil-beyazlı ekipteki sakatlıklar ise tecrübeli teknik adamı düşündürüyor

İttifak Holding Konyaspor, ligin 7. haftasında Pazar günü evinde Medipol Başakşehir ile karşılaşacak. Bu zorlu maçın hazırlıklarını sürdüren Anadolu Kartalı, hemen ardından ise Fenerbahçe’ye konuk olacak. Yeşil-beyazlı ekibin teknik patronu İsmail Kartal bu maçlardan maksimum puanı çıkarmak için yoğun mesai harcıyor. Kartal oyuncularını taktiksel ve fiziksel olarak zorlu maçlara hazır hale getirmek istiyor. Oyuncuların morallerini yüksek tutmak isteyen tecrübeli teknik adam antrenmanlarda oyunlu çalışmalar yaptırıyor.

ZORLU SERİ BAŞLIYOR

Konyaspor’un zorlu fikstürü pazar günü oynayacağı Medipol Başakşehir maçı ile başlayacak.

Sezona kötü başlayan Medipol Başakşehir son 3 maçta 1 beraberlik 2 galibiyet alarak büyük bir çıkışa imza attı. İstanbul ekibi son maçında Antalyaspor’u 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı. Konyaspor’un Başakşehir’den sonraki rakibi Fenerbahçe de sezona iyi başlayan ve oynadığı futbolla futbol kamuoyunun takdirini kazanan bir ekip konumunda. Kasımpaşa bu iki rakibe göre biraz kolay görünse de 6 maçta 8 puan toplamayı başardı. Bu 3 zorlu maçın ardından yeşil-beyazlı ekip bu sezonun favori ekibi Alanyaspor ile deplasmanda karşılaşacak.

BAŞAKŞEHİR’DEN PSG KARŞISINDA MÜTHİŞ PERFORMANS

Konyaspor’un pazar günü sahasında karşılaşacağı Medipol Başakşehir UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu ikinci maçında Paris Saint-Germain’i konuk etti. İstanbul ekibi güçlü rakibi karşısında oynadığı futbol ile büyük takdir topladı. Rakibine 2-0 kaybeden Başakşehir Visca, Crivelli ve Demba Ba ile birçok gol pozisyonunu değerlendiremedi. Ancak saha içindeki oyunu ve özgüveni ile ilerleyen haftalar için büyük umut verdi.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum