Kartal Zeljeznicar ile karşılaşacak 

Kartal Zeljeznicar ile karşılaşacak 

arabam.com Konyaspor,  Bosna Hersek’in Zeljeznicar Kulübü ile dostluk maçında karşı karşıya gelecek. Karşılaşma saat ile 18.00’de Grbavica Stadı'nda oynanacak.

arabam.com Konyaspor, Dünya Kupası için liglere verilen arada hazırlıklarına Kayacık Tesisleri’nde devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekip 10 gün izin yaptıktan sonra 24 kasım tarihinden itibaren tesislerde tekrar toplanarak lig hazırlıklarına yeniden başlamıştı.  

arabam.com Konyaspor,  Bosna Hersek’in Zeljeznicar Kulübü ile dostluk maçında karşı karşıya gelecek. İki kardeş kulüp arasındaki dostluk mücadelesi, yarın yerel saat ile 18.00’de Grbavica Stadı'nda oynanacak.

1921 yılında kurulan ve Bosna Hersek’in en köklü kulüplerinden olan Zeljeznicar ile özel maçta karşılaşacak Konyaspor dün Saraybosna’ya gitti 

KONYASPOR & ZELJEZNICAR KARDEŞLİĞİ

Bugüne kadar Balkan bölgesinden birçok futbolcuya ev sahipliği yapan Konyaspor’un, Zeljeznicar Kulübü ile olan kardeşliği eski tarihlere dayanıyor. Halen yeşil beyazlı formayı terleten Takım Kaptanı İbrahim Sehic ve  başarılı orta saha oyuncusu Amir Hadziahmetovic’in yanı sıra Konyaspor’da görev almış futbolculardan Suad Karalic (1987-1988), Almir Memic (1997-1999), Elvir Baljic (2005-2006), Muammer Salibasic (2011-2012) ile Riad Bajic (2015-2017 / 2019-2020) Bosna Hersek Premier Ligi’nde mücadele eden Zeljeznicar formasını terleten isimler oldu. 

KAMP ANTALYA’DA DEVAM EDECEK 

arabam.com Konyaspor, Dünya Kupası için liglere verilen arada hazırlıklarına Antalya’da devam edecek.  Yeşil-beyazlı ekip 24 Kasım tarihinde Kayacık Tesislerinde toplanarak lig hazırlıklarına başlamıştı.  Konyaspor  bugün Zeljeznicar ile oynayacağı maçın ardından Türkiye’ye dönecek. Yeşil-beyazlı ekip lig hazırlıklarına Antalya Belek’de yapacağı kampla devam edecek  

SPOR SERVİSİ 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.