Kartal Sivas’ta puan avında 

Kartal Sivas’ta puan avında 

İ.H. Konyaspor yarın deplasmanda Sivasspor’a konuk olacak. Sivas Yeni 4 Eylül Stadı'nda oynanacak maç saat 13.30'da başlayacak. Yeşil-beyazlı ekip zorlu deplasmandan puan yada puanlarla dönmek istiyor.

İttifak Holding Konyaspor sezonun 34. hafta maçında yarın deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip 10 maçtır kaybetmeyen rakibi karşısına en az 1 puan hedefi ile çıkacak. Sivas Yeni 4 Eylül Stadı'nda oynanacak maç saat 13.30'da başlayacak. Karşılaşmayı Zorbay Küçük yönetecek.Küçük'ün yardımcılıklarını Erdem Bayık ve Bilal Gölen yapacak. Zorlu mücadelede dördüncü hakem ise Bülent Birincioğlu olacak. Mücadelenin VAR hakemi maç sabahı açıklanacak. 

Son 4 maçta 8 puan toplayarak çıkışa geçen İttifak Holding Konyaspor, Sivasspor karşısında bu çıkışını sürdürmek istiyor.

Teknik direktör İlhan Palut yönetiminde iyi bir performans ortaya koyan yeşil-beyazlı ekip, 33. haftayı 40 puanla 11. sırada tamamladı.Erzurumspor ve Ankaragücü karşılaşmalarından 4 puan çıkararak milli ara sonrası lige iyi bir dönüş yapan Konyaspor sıralamada daha üst sıralara tırmanmak istiyor.  Konyaspor, Süper Lig'de kalan 9 karşılaşmadan en iyi skorları alarak sezonu ilk 10 içinde tamamlamanın planlarını yapıyor. 

4 OYUNCU KART SINIRINDA 

Konyaspor’da Sivasspor maçı öncesinde 4 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor. Artem Kravets, Nejc Skubic, Sokol Cikalleshi ve Amir Hadziahmetovic zorlu 90 dakikada sıra kart görmeleri halinde 35. hafta iç sahada oynanacak Kayserispor maçında forma giyemeyecek.

İttifak Holding Konyaspor'da Covid-19 nedeniyle Ankaragücü maçında kadroda yer almayan Diomande'nin testi negatife döndü ve takıma döndü.Fildişi Sahilli orta saha oyuncusu Ismael Diomande, dün yapılan antrenmanda takımla çalıştı. Deneyimli oyuncu şans verilmesi halinde Sivasspor maçında forma giyebilecek. 

RAKİP 10 MAÇTIR KAYBETMİYOR

Süper Lig'de 10. galibiyetini Antalyaspor karşısında deplasmanda 4-2'lik skorla alan Sivasspor, puanını 44'e çıkarttı. Ligde son olarak 31 Ocak 2021'de deplasmanda Alanyaspor'a 3-1 yenilen kırmızı-beyazlı takım, bu maçın ardından yenilgi yüzü görmedi. Kırmızı-beyazlı takım, dün oynanan Antalyaspor karşılaşmasıyla yenilmezlik serisini ise 10 maça yükseltti. Kırmızı-beyazlı ekip, bu süreçte 5 galibiyet ve 5 beraberlikle 20 puan elde etti.
Yiğidolar ayrıca bu sezon 41 gol atarken, kalesinde ise 37 gole engel olamadı. 

SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.