Kartal moral peşinde

Kartal moral peşinde

Yeşil-beyazlılar, deplasmanda karşılaşacağı Ankaragücünü yenip kötü gidişi durdurmak istiyor. Aymanın transferinde son aşamaya gelindiği bildirildi. Eskişehirden Fahriye karşılık Emre ve bir miktar para istendi

Konyaspor, hafta sonunda deplasmanda karşılaşacağı Ankaragücü’nü yenip kötü gidişi durdurmak istiyor. Konyaspor Teknik Direktörü Giray Bulak, Ankaragücü ile pazar günü deplasmanda yapacakları maçın büyük önem taşıdığını ifade etti. İki takım açısından da son derece önemli bir maç olacağını dile getiren Bulak, şunları kaydetti: “Rakibimiz geçtiğimiz hafta sahasında iyi oynamasına rağmen kaybetti. Sahasında üst üste oynayacağı ikinci maçı kaybetmek istemeyecektir. Biz de geçtiğimiz hafta deplasmanda arzu etmediğimiz bir sonuç aldık. Bunu telafi etmek istiyoruz. İyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Tek düşüncemiz Ankaragücü maçından galibiyetle ayrılarak sezonun ikinci devresine moralli başlamak. Ankaragücü’nü ilk maçta yendik. Yine yenmek istiyoruz. Bu konuda takımıma güveniyorum.”
Giray Bulak, Mısırlı oyuncu Ayman’ın transferinde son aşamaya geldiklerini belirterek, Ayman’ın bugünlerde Konya’ya gelmesini beklediklerini bildirdi. Bulak, Fahri Tatan’ın kadro dışı kalmasıyla ilgili de şunları söyledi: “Fahri ile bir yol ayrımına gittik. Bundan sonra kendisine kulüp bulacak. Formsuz olduğu için Fahri’yi bundan sonra düşünmüyoruz. Transfer için düşündüğümüz oyuncular var. Transferin bitiş gününe kadar neler olacağını göreceğiz. Ama buna şehrin katkısı da gerekiyor. Bu katkılarla daha farklı oyunculara ulaşabiliriz.”
TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Yeşil-beyazlı temsilcimizde, transferin sonuna gelindi. Daha önce kadrosunu Bülent, Serhat Akın ve Poljac ile güçlendiren yeşil-beyazlılar da listede yer alan 3 yabancı oyuncudan 2’si  daha alınarak transfer bitirilecek. Bu konuda, ilk sırada bir süredir görüşmeler yapılan ve prensipte anlaşma sağlanan Mısırlı futbolcu Ayman bulunuyor.. Dün geleceği bildirilen tecrübeli futbolcunun Konya’ya gelişi bu kez bugüne kaldı.. Konyaspor başkan yardımcısı Bünyamin Sarıtaş, “Ayman ile anlaştık. Ancak, imza atılmadan işi b.itti diyemeyiz” şeklinde konuştu.
Konyaspor’da, transfer listesinde yar alan bir diğer isim, Ankaraspor’lu Risp’in transferi ise beklemeye alındı.. Konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre, ismi açıklanmayan bir başka yabancı futbolcuyla ise görüşmeler dün de devam etti. Bu futbolcu olmaması halinde Ankaraspor’dan Risp kiralanacak. Bu arada, kulüp bulması istenilen Fahri Tatan’a Eskişehirspor’un talip olduğu açıklandı..  Konyaspor’un Fahri’ye karşılık Eskişehirspor’dan, Beşiktaş’a ödenen bonservis ücreti ve Emre Toraman’ı istediği, bu nedenle kesin anlaşma sağlanamadığı bildirildi. Ancak, görüşmelerin devam ettiği ileri sürüldü.
KONYASPOR ANKARA’DA
Temsilcimizde gözler transferin yanı sıra Pazar günü Ankaragücü ile oynanacak maça çevrildi. Yeşil-beyazlılar da, dün sabaha yapılması gereken antrenman teknik adamlar tarafından görülen lüzum üzerine tehir edildi.. Kartallar, dün saat 16.00’da Tatlıcak tesislerinden otobüsle Ankara’ya giderek Crom Palas otelde kampa girdiler. Konyaspor’da, Ankaragücü maçının hazırlığı, bugün 19 Mayıs stadı 1 nolu suni çim sahada, saat 11.00’de yapılacak ter idmanıyla tamamlanacak. Yeşil-beyazlı ekipte, Ankaragücü maçının planları galibiyet üzerine yapıldı. Takımın moralinin yerinde olduğunu ve Ankara’dan 3 puanla dönmek için mücadele edeceklerini söyleyen futbol şube sorumlusu Mustafa Düzkaya, kazanmamaları için bir neden olmadığını dile getirdi. Konyaspor’da, yeni transferler Bülent Bölükbaş ve Serhat Akın da kadroda yer alacak. Alınan bilgilere göre, Bülent’in büyşük biri olasılıkla ilik 11’de yer alacağı, tam hazır olmayan serhat’ın ise ilerleyen dakikalarda maçın durumuna göre oyuna alınabileceği öğrenildi. Takımla birlikte çalışan Ömer ve Serhat Akyüz ise görev verilmesi halinde taktımdaki yerlerini alacaklar. Her iki futbolcu da oynamaya hazır olduklarını söylediler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.