Kartal Karadeniz’de ‘3’ puan avında 

Kartal Karadeniz’de ‘3’ puan avında 

İ.H. Konyaspor yarın deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Çaykur Didi Stadı'ndaki mücadele saat 16.00'da başlayacak. Yeşil-beyazlı ekip zorlu maçtan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

İ.H. Konyaspor Süper Ligin 36. hafta maçında yarın deplasmanda  Çaykur Rizespor ile karşılaşacak.Çaykur Didi Stadı'ndaki mücadele saat 16.00'da başlayacak.

 Son 3 karşılaşmada kazanamayan Konyaspor, Karadeniz'den 3 puanla dönmenin hesabını yapıyor. 41 puanla 12. sırada yer alan İlhan Palut'un öğrencileri, kritik karşılaşmayı kazanarak puanını 44'e çıkarmak ve son haftalara daha güvenle girmenin hesabını yapıyor. Konyaspor, 6 puanlık değerdeki sınavı kazanarak rakibini de altında tutmak adına sahaya çıkacak. 

SÜPER LİGDE 26. RANDEVU

İttifak Holding Konyaspor ile Çaykur Rizespor, bugün oynayacakları maçla Süper Lig'de 26. kez karşı karşıya gelecek 

İki takım arasında geride kalan karşılaşmalarda galibiyetlerde yeşil-beyazlı takımın üstünlüğü bulunuyor. Konyaspor, Rizespor ile şu ana kadar oynadığı 25 maçta 8 galibiyet, 12 beraberlik ve 5 yenilgi aldı. Sezonun ilk yarısında Konya’da oynanan karşılaşma 1-1 sona ermişti.

KONYASPOR’DA 4 EKSİK 

Konyaspor’da sakatlıkları devam eden Alper Uludağ, Eray Birniçan, Marin Anicic Rizespor karşısında takımdaki yerini alamayacak. Takımla beraber çalışmalara katılan Ahmet Çalık’ın ise riske edilmeyeceği ifade edilirken Artem Kravets’in durumunun maç saatinde belli olacağı bildirildi.

BEŞ OYUNCU CEZA SINIRINDA 

İ.H. Konyaspor Süper Ligin 36. hafta maçında bugün deplasmanda  Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Zorlu maç öncesinde Yeşil-beyazlı ekipte 5 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor.  Rize deplasmanında oynanacak 90 dakikada sınırda bulunan Abdülkerim Bardakçı, Artem Kravets, Nejc Skubic, Sokol Cikalleshi ve Amir Hadziahmetovic kart görmesi halinde cezalı duruma düşecek. Bu oyuncular iç sahada oynanacak Hatayspor maçında forma giyemeyecek. 

SPOR SERVİSİ 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.