Kartal iki hoca ile çalıştı 

Kartal iki hoca ile çalıştı 

Sezonu 50 puanla 11. sırada tamamlayan Konyaspor 2 teknik direktör ile çalıştı.  İsmail Kartal 21 maçta 24 puan toplarken İlhan Pulat ise 18 maçta 26 puanla ligi tamamladı 

Süper Lig 2020-2021 futbol sezonunu 50 puanla 11. sırada tamamlayarak lig tarihinde ikinci kez en fazla puan toplama başarısı gösteren Konyaspor, 3 teknik direktör ile çalıştı. 42 hafta süren Süper Lig’de 41 puan toplayan yeşil beyazlılarda en çok puanı toplayan teknik direktör İlhan Palut oldu. Konyaspor, genç teknik adam yönetiminde çıktığı 18 maçta 26 puan toplarken, İsmail Kartal döneminde ise 21 maçta 24 puan aldı. Bülent Korkmaz ise sezon başında maça çıkmadan istifa ederek takımdan ayrıldı.

Bülent Korkmaz’ın sezon başında ayrılmasının ardından takımın başına getirilen İsmail Kartal, ligde çıktığı 21 maçta 6 beraberlik, 6 galibiyet ve 10 mağlubiyet aldı. Rakiplerine 28 gol atan, kalesinde ise 28 gol gören Konyaspor 24 puan topladı. 59 yaşındaki hoca Konyaspor’da 1.38 maç başı puan ortalamasını tutturdu.

İsmail Kartal’ın ayrılmasının ardından Konyaspor, takımın başına genç teknik adam İlhan Palut’u getirdi. İlk sınavını Denizlispor’a karşı veren Palut, bu müsabakayı 2-0 kazanırken, ikinci maçında da Yeni Malatyaspor’u 3-2 mağlup ederek üst üste ikinci galibiyetini alarak iyi bir başlangıç yaptı. Bu sonuçların ardından taraftarların gönlünde de taht kuran genç teknik adam Konyaspor’un başında çıktığı 18 lig maçında 6 galibiyet 8 beraberlik 4 mağlubiyet aldı. Rakiplerine bu süreçte 21 gol atan, kalesinde ise 20 gol gören Konyaspor 26 puan topladı. Teknik Direktör İlhan Palut, Konyaspor’da 1.37 maç başı puan ortalamasını tutturdu.

SPOR SERVİSİ 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.